Forsvundet i 6 år: Nu er han fundet

Af: Lucas Andreas

|

17/01/2024

Foto: Greater Manchester Police
Foto: Greater Manchester Police
En nu 17 årig dreng, der i 6 år har været forsvundet, er nu vendt hjem.

Mest læste i dag

Efter seks års forsvinden er en britisk dreng, Alex Batty, endelig vendt sikkert tilbage til Storbritannien fra Frankrig, oplyser lokalpolitiet. Batty vendte aldrig hjem fra sin ferie i Spanien med sin mor og bedstefar i 2017 og blev nu, som 17-årig, fundet nær Toulouse i Frankrig i midten af december.

Det skriver CNN

Assistentchefkonstablen Matt Boyle fra Greater Manchester Police delte den glædelige nyhed og udtalte til pressen, ”Det glæder mig meget at sige, at Alex nu sikkert er vendt tilbage til Storbritannien efter seks år.” Boyle tilføjede, at teenageren mødte et familiemedlem og britiske politibetjente i Toulouse-lufthavnen efter sin længeventede hjemrejse.

Alex Batty forventes at blive genforenet med sin bedstemor Susan Caruana, der bor i Oldham, Greater Manchester, og er hans værge. Caruana udsendte en erklæring gennem politiet og udtrykte sin glæde og lettelse over Alex' sikre tilbagevenden. Hun bad samtidig om privatliv i forbindelse med deres genforening.

Det rapporteres, at Alex' bedstefar afgik ved døden for cirka seks måneder siden, og hans mor, uden lovlig forældremyndighed, antages at være i Finland ifølge Toulouses viceanklager Antoine Leroy.

Den britiske teenager blev genopdaget af en fransk bilist, Fabien Accidini, der hævder, at Alex har boet i et "spirituelt samfund" i Frankrig de sidste to år. Accidini leverer medicin til apoteker om natten og stødte tilfældigt på Alex langs vejen. Efter en samtale på engelsk og fransk beskrev drengen sin mor som "lidt skør."

Lokale i Quillan, hvor Alex blev fundet, beskrev området som hjemsted for en gruppe internationale nomader, der søger et alternativt liv og har valgt at afvige fra det "normale liv."

Anbefalet til dig