Fræk video lækket: BBC-journalist taget med bukserne nede

Udland
Emma Vardy dækker normalt irsk politik for den store tv-station. Foto: Youtube
En video fra en af deres journalister gjorde, at cheferne på BBC fik kaffen helt galt i halsen.

Mest læste i dag

Cheferne på BBC beordrede en af ​​deres journalister til at fjerne en både fræk og falsk musikvideo, som hun lavede for at samle ind til de mange medarbejdere, som er blevet sendt hjem som følge af coronavirussen. 

Det er tv-selskabets prisvindende Irland-korrespondent Emma Vardy, der blev filmet i sengen sammen med sin kæreste Aaron Adams. Videoen indeholder bl..a også scener, hvor Vardys kæreste og venner genskaber kendte scener fra fx Queens musikvideo til monsterhittet "I Want to Break Free"

De penge, som det lykkedes parret at samle ind gennem videoen, går til personale, patienter og frivillige, der er blevet fanget i coronavirus-krisen. Krisen er som bekendt gået hårdt udover Storbritanien, så der er rigeligt behov for en hjælpende hånd. 

På trods af at det var for en god sag, så beordrede hendes chefer Vardy til at fjerne videoen -  som blev ofentliggjort på Twitter - og sendte en advarselsemails til alle ansatte på redaktionen. De syntes, at videoen er sjov, men Emma Vardy var gået over grænsen.

Video var upassende

Netop fordi videoen var skabt i en god sags tjeneste, så er det faldet mange for brystet, at den nu er blevet fjernet. Måske skyldes chefernes reaktion, at Emma Vardy sædvanligvis indtaget et meget seriøst job på BBC. 

Den unge journalist har nemlig oparbejdet sig et godt rygte for at være en, der kan sendes i felten, når der skal svar på bordet. Hun er især blevet kendt for at konfrontere politikere, der er knyttet til organisationen IRA. 

BBC har efterfølgende udtalt sig kortfattet i sagen. Her sagde tv-stationen: 

"Emma accepterer, at videoen var upassende, og hun har derfor fjernet klippet."

Var videoen over stregen? Døm selv. Du kan se den lige her: 

 

 

Anbefalet til dig