'Game of Thrones'-stjerne er død: Blev kun 36 år

Af: Thea Andersen

|

16/08/2023

Udland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
'Game of Thrones'-stjernen Darren Kent er død.

Mest læste i dag

Filmverdenen er i sorg.

Den britiske skuespiller Darren Kent, der er kendt for sine roller i tv-serier som 'Game of Thrones' og 'EastEnders', er nemlig afgået ved døden i en alder af kun 36 år.

Det skriver flere udenlandske medier, heriblandt Mirror og Metro.

Ifølge SE og HØR henviser Metro til et Facebook-opslag skrevet af Carey Dodd Associates, hvor den forfærdelige nyhed bliver bekræftet.

"Det er med dyb sorg, at vi må fortælle jer, at vores kære ven og klient Darren Kent er død. Hans forældre og bedste ven var ved hans side. Vores tanker og kærlighed er hos hans familie i denne svære tid."

I opslaget beskriver bureauet, som 'Game of Thrones'-stjernen arbejdede for, ham som "en talentfuld skuespiller, instruktør og forfatter" samt "et af de venligste mennesker".

Foruden 'Game of Thrones' og 'EastEnders' har Darren Kent også haft mindre roller i blandt andre 'Dungeons and Dragons: Honour Among Thieves' og 'Snow White and the Huntsman'.

Gennem sin karriere har han arbejdet tæt sammen med store Hollywood-navne, herunder Twilight-stjernen Kristen Stewart og 24-skuespilleren Kiefer Sutherland.

Det er endnu uvist, hvad årsagen til skuespillerens død er.

Ifølge Mirror døde han som følge af helbredsproblemer.

På Twitter bliver han hyldet af flere. Blandt andre skuespilleren Lee Mead, der skriver følgende:

"Darren var et fantastisk menneske og så speciel. Han gav altid sin tid til andre mennesker og var altid så positiv. En dygtig skuespiller og han opnåede så meget. Så hjerteskærende nyheder."

Anbefalet til dig