Genial video går viral: Mand i coronakarantæne bruger drone til at lufte sin hund

24/03/2020

Nanna Christina Smidt

Den lille hund på billedet minder om hunden der bliver luftet med drone - dog er dette blot et modelfoto. Foto: Shutterstock.
Det kan være svært at få alle ender til at hænge sammen i denne tid. Er man for eksempel kommet i karantæne, og er man samtidig hundeejer, kan det give problemer.

Mest læste i dag

 

 

En mand har dog fundet løsningen, og lufter sin hund med drone. En noget alternativ løsning, som måske ikke kan fungere for alle hundeejere – i hvert fald ikke hvis det er en kæmpe hund man har.

Går ikke på kompromis med hunden

Det er som taget ud af en film, men historien er ganske sand. En mand tager nemlig sin karantæne ganske alvorligt. Han har valgt at selvisolere sig, men det skal ikke gå ud over hans søde hund. Det skriver News 3LV. 

Mandag den 23. marts var det national hvalpedag, men på Cypern sad Vakis Demetriou i karantæne. Han kunne dog ikke nænne, at hans lille hund ikke skulle luftes, så han fik en genial idé, som vi nok må forvente bliver kopieret verden over de næste par dage.

 

Som man kan se i videoen, så klarer den lille hund sig fint under luftningen. Den går lige så fint med dronen hængende efter sig. I slutningen ser man Vakis Demetriou stå på sin terrasse og styre dronen derfra.

Coronavirus er ikke en stopper

Selvom coronavirussen har sat en stopper for meget, så skal hundene stadig have det godt.

Og Vakis Demetriou fandt dagen meget velegnet til at teste sit nye hundeluftningssystem.

Vakis Demetriou delte videoen sin hund, der blev ”luftet” af en drone med overskriften: “5. dag af karantænen. Bliv hjemme for sikkerheden, men glem ikke din hunds lykke.”

Videoen blev hurtigt et hit og fik mange dyrevenner til at smile i en ellers trist tid.

Den originale video har 1,7 millioner visningerne på Facebook, 2,2 millioner på Twitter, mens den på YouTube har næsten 180.000 visninger, men der er også andre der har delt den, så faktisk er den geniale video nået meget længere ud.

 

 

 

 

Anbefalet til dig