Genialt ægge-trick spreder sig på nettet

02/02/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: TikTok
Det simple trick deler nu vandene.

Mest læste i dag

De fleste kender sikkert situationen, hvor man vil slå et æg ud på en pande - og så går det bare slet ikke som planlagt. Pludselig står man med en blomme der er "gået hul på" eller der er kommet flager af æggeskal på afveje. Nu går et trick til at slå æg ud viralt på de sociale medie TikTok. Mange hylder ideen - men nogle mener dog, at der er et åbenlyst problem med det. Flere mener nemlig, at det er problematisk på en varm pande med fedtstof.

Tricket kommer fra TikTok-bruger @maddysumnerx i en video som du kan se den her, den har allerede fået mere end 700.000 visninger.

I klippet ser man Maddy slå et æg ud, på en helt anderledes måde. Ægget "falder" helt ned på panden, hvorefter det går i to stykker og deles på midten - herefter kan skallen blot tages op og ægget ligger perfekt tilbage på panden.

Satte en bølge i gang

Snart forsøgte andre at gøre brug af tricket, hvilket omfatter TikTok-kontoen @partyshirt samt KIISFM-radiovært Jackie ‘O’ Henderson, der delte sit vellykkede æggeknæk på Kyle and Jackie O Shows Instagram-profil. 

Tricket har fået massevis af fans på TikTok og på Instagram, hvor mange skriver, at det er genialt. 

Blandt andet skrev en, at vedkommende havde haft bevsær med netop dette problem hele livet - men nu var det nemt og simpelt at slå æggene ud.

Flere skrev, at de ville prøve det, men ikke før de havde renset æggets yderside. 

"Jeg vil prøve det, men ikke før jeg har skrubbet ægget rent. Jeg er ikke ivrig efter at få kyllingesaft på mit æg," skrev en bruger. 

Men andre var dog ikke helt så overbeviste og hævdede, at tricket ikke havde fungeret for dem, og at der var andre lettere måder at slå et æg ud på. 

"Det er altid bedst at slå to æg sammen for at slå et ud. Du har ingen skaller at bekymre dig om," skrev en bruger i en kommentar, mens en anden skrev: "Hvad er der galt med at knække ægget på siden af panden?" 

Vandene er delte - skal du prøve det simple trick?

 

Anbefalet til dig