Gift ved første blik-deltager afslører: Derfor var mine børn ikke med til brylluppet

Torsdag den 19. august klokken 20.00 var der premiere på sæson syv af Gift ved første blik. Du kan se Gift ved første blik på DR 1 og DRTV. Foto: DR.

Børnene deltog ikke på den store dag - og de ser heller ikke programmere i tv.

I øjeblikket ruller syvende sæson af 'Gift ved første blik' over skærmen. 

Her kan seerne blandt andet følge Mette og Morten, som for nyligt vakte opsigt ved at underskrive en samtykkeerklæring. 

Det kan du læse mere om her:

Læs også

Gift ved første blik-deltager afslører: Det var aftalt på forhånd

Mette har tre børn på henholdsvis 15, 18 og 21 år. Men nu fortæller hun, at børnene faktisk ikke var med til brylluppet og de ser heller ikke programmerne på tv.

Inden hun meldte sig til det populære program, gjorde hun sig visse overvejelser omkring, at hun netop har tre børn. Men hun besluttede sig for, at hun godt kunne deltage uden at hendes børn var tvunget til at være en del af det - det skulle være op til dem selv.

Morten og Mette. Foto: Snowman Productions

Havde den bedste dag 

Sammen besluttede Mette og børnene, at de ikke skulle være en del af programmet. I starten var det svært for Mette, ikke at skulle dele det med sine nærmeste. 

Men hun understreger overfor BILLED-BLADET, at hun havde den bedste dag til sit bryllup. Alle hendes venner var med til at fejre hende og Mortens store dag. 

Børnene var dog splittede omkring hvorvidt de skulle deltage på deres mors store dag. Mette fortæller til bladet, at hun faktisk selv endte med at sige til sine børn, at de ikke skulle deltage i brylluppet - og det var der flere grunde til. 

Læs også

Bodil Jørgensen tæt på at dø: Nu har hun skrevet under

"Da vi kom tættere på dagen, valgte jeg at sige, at de ikke skulle deltage, for jeg kunne mærke, de ikke selv ville sige det. Jeg vidste, brylluppet ville blive en stor dag for mig, og hvis jeg samtidig skulle forholde mig til tre børn, der ikke var trygge i det … I stedet havde jeg alle mine fantastiske venner med, og jeg havde den bedste dag," forklarer Mette. 

Du kan se Gift ved første blik torsdag kl. 20.00 på DR1.