Gjorde usædvanligt fund i kærestens vasketøj: Nu mistænker hun ham for utroskab

11/08/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: TikTok
En kvinde har gjort et usædvanligt fund i kærestens vasketøj, og nu mistænker hun ham for at være utro.

Mest læste i dag

I en video, der er blevet delt på TikTok af en kvinde, der går under brugernavnet @mrs__divinity, fortæller hun om, hvordan hun gjorde et bemærkelsesværdigt fund, da hun skulle vaske tøj. Det skriver Daily Star.

Hun fortæller, at hun skulle vaske sin kærestes tøj, da hun opdagede noget, der så en kende besynderligt ud, hvilket fik hende til at tage et nærmere kig på det.

I en bunke af tøj, som hun sorterede, inden det skulle i vaskemaskinen, fandt hun nemlig en falsk øjenvippe, som bestemt ikke tilhørte hende – og i øvrigt heller ikke hendes kæreste.

Videoen blev oprindeligt del den 9. april, og er siden da blevet set mere end to millioner gange. Den har også kastet en del kommentarer af sig, da folk har diskuteret, hvorvidt der er tale om en ærlig fejl eller et tegn på utroskab.

Foto: TikTok

Det betyder også, at der har været delte meninger i kommentarsporet, men flere har givet udtryk for, at de er af den opfattelse, at en anden kvinde er involveret. Enkelte har endda skrevet, at de tror, at hun har valgt at plante den falske øjenvippe med vilje.

"Hun efterlod det der til dig, pige," har en bruger skrevet, mens en anden, der tilsyneladende er enig, har skrevet: "Hun prøvede at give dig et fingerpeg."

En kvinde, der har prøvet at stå i en lignende situation, har også valgt at dele sin historie i kommentarsporet: "Jeg fandt tilbehør til piger, der ikke var mit, i min egen bil."

En anden forsøgte at gå en smule mere humoristisk til værks, samtidig med, at vedkommende hentydede til, at kvinden skulle droppe sin kæreste: "Mindre vasketøj at klare nu."

Foto: TikTok

Det var dog ikke alle, der mente, at det var et bevis på utroskab. Andre mente nemlig, at der kunne være en mere uskyldig forklaring på, hvordan den falske øjenvippe var havnet der.

"Den har måske bare sat sig fast på ham. Nogen kan have trukket den af og placeret den et tilfældigt sted. Og så du ved det, så har jeg fundet vipper, der ikke var mine på mig," lød det fra en bruger.

Kvinden har efterfølgende udsendt en kort opdatering, hvori hun har skrevet, at hun har planer om at konfrontere sin kæreste.

"Jeg skal forberede mig på at konfrontere ham. Jeg fik slem angst. Jeg elsker jer. Vi kommer til bunds i det her."

Mest læste

Anbefalet til dig