Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt

Foto: TikTok
Foto: TikTok
Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Mest læste i dag

Nogle tobenede venner kan kun drømme om så meget medfølelse i hele livet. Golden retrieveren Loki fra Melbourne, Australien vinder derimod bare hjerter. 

Årsagen: Fordi den unge hund sprang vildt op på sin ejers bedsteforældre, fik han lidt problemer. En TikTok-video, der er blevet set mere end 18 millioner gange, viser hundens reaktion.

Loki ser dybt trist ud i videoen, da han sidder foran sin ejer med bøjet hoved. Den stakkels fyr ser næsten ikke ud til at turde løfte hovedet igen. Det hele er naturligvis akkompagneret af trist musik.

Ikke underligt, at TikTok-publikummet smelter af medlidenhed ved synet. 3,5 millioner likes og næsten 6000, for det meste trøstende, kommentarer er blevet postet siden den 8. maj.

Under disse omstændigheder ønskede det amerikanske medie Newsweek at tale alvorligt med Lokis ejer, Nina Theeuwes. Hvad havde hun gjort ved den 18-måneder gamle golden retriever?

‘Fordi han stadig er så ung, forsøger vi konstant at træne ham, og spring er en af ​​de ting, han absolut ikke må’, forsøgte ejeren at begrunde over for den amerikanske avis.

‘Når vi har gæster forbi, fortæller vi dem, at de skal ignorere Loki så meget som muligt. Men det resulterer ofte i, at de alligevel taler med ham. Vi kan dog ikke bebrejde dem. Når alt kommer til alt, hvem kan ignorere sådan en sød dreng?’ fortæller Theeuwes.

Anbefalet til dig