Græd af glæde - Pizzabud får enorm sum drikkepenge

29/9/20 13:00

Sarah Steenfeldt

Foto: Youtube
Det er normalt ikke store summer, som man tjener i drikkepenge - men et helt særligt pizzabud fik på én gang, hele 76.000 kr for sin indsats.

Den 89-årige mand, Derlin Newey har for at tjene til sine regninger, arbejdet som pizzabud for pizzeriaet Papa Johns i Utah. 30 timer ugentligt har han bragt utallige pizzaer ud - hvad han ikke vidste var, at han samtidig fik en helt speciel plads i sine kunders hjerter. Det skriver Ladbible.

Derfor besluttede de at gøre noget til gengæld. Det ældre pizzabud kom nemlig ikke kun med pizzaer - han mødte nemlig også gang på gang, op med et fantastisk humør. 

Flere gange har en af familierne optaget det ældre pizzabud, når han leverede pizza til familien, hver gang mødte han op med godt humør og klar til en hyggelig sludder. Da klippene blev delt, undrede flere sig over, hvorfor den ældre mand stadig arbejdede. 

TikTok-stjernen Carlos Valdez besluttede derfor at der måtte gøres noget, han brugte derfor sin platform med mange følgere på TikTok til, at oprette en indsamling til Derlin. Han havde ikke regnet med at få indsamlet mere end et par hundrede dollars - men som bekendt gør selv lidt en forskel. 

Det endte dog med langt mere end blot et par hundrede dollars. Faktisk blev der indsamlet 12.000 dollars, som er svarende til omkring 76.000 danske kroner. 

Rørt til tårer

Carlos Valdez og hans kone, tog derfor ud med en helt særlig levering til pizzabuddet - nemlig en check og en tak fra alle dem som hyldede ham på TikTok.

Det var en meget rørt Derlin der tog imod pengene. 

“Hvordan skal jeg nogensinde sige tak. Jeg ved ikke hvad jeg skal sige”. Siger en grædende Derlin på videoen.

Nu kan det hårdtarbejdende pizzabud i stedet slappe af og nyde sin pension.

Herunder kan du se den rørende video.

Couple surprises 89-year-old delivery man with $12k tip