'Grænseløst Forelsket'-par har en aldersforskel på 33 år: Nu kommer hun med opfordring

Af: Thea Andersen

|

11/08/2023

Udland
Foto: Instagram / yuvaliannemarit
Foto: Instagram / yuvaliannemarit
Nu kommer Anne Marit Yuvali fra 'Grænseløst Forelsket' i Norge med en opfordring.

Mest læste i dag

De seneste par år har nordmændene haft fornøjelsen af at følge en række par, der har fundet kærligheden på tværs af aldersforskellige og kontinenter, i 'Grænseløst forelsket' på TV Norge.

Et af dem er Anne Marit Yuvali, en 62-årig kvinde fra Arendal, og hendes 28-årige mand Dündar fra Tyrkiet.

Det var gennem en dating-app, at deres veje krydsede i 2020. Efter at have skrevet sammen i et stykke tid, besluttede Anne Marit, der i Norge er bedre kendt som AnneMa, sig for at besøge Dündar i Tyrkiet - og herfra gik det stærkt. Den dag i dag er parret lykkeligt gift, skriver Sosialnytt.

I 'Grænseløst forelsket' har de lukket folk ind i deres parforhold på tværs af landegrænser.

Selvom parret har modtaget mange positive reaktioner, har de også måttet håndtere en strøm af negative kommentarer og fordomme på grund af deres aldersforskel og deres ønske om at blive sammen.

AnneMa og Dündar har åbent delt deres oplevelser med medierne og har kæmpet imod de stereotyper og fordomme, de står over for.

"Man bliver ked af det og ked af alt det grimme, folk kan finde på at skrive," deler AnneMa med KK, hvorefter Dündar supplerer og siger: "Jeg vidste ikke, der var så mange dårlige mennesker."

"Jeg møder mange fordomme! Nogle hævder, at jeg var nødt til at tage til udlandet for at finde en mand. Andre siger, at han kun er hos mig for at få opholdstilladelse, og at han forlader mig om tre år. Det irriterer mig så meget. Hvem jeg gifter mig med er ingens sag," fastslår AnneMa.

Dündar har ligeledes måttet konfrontere folks negative synspunkter.

"Der er mange, der er negative over for, at min kone er ældre end mig. Jeg er lidt af en vred mand. Derfor foretrækker jeg steder, hvor jeg undgår at modtage negative kommentarer. Normalt holder vi ikke hinanden i hånden, for der er slemme mennesker i Tyrkiet, der siger onde ting. Det tolererer jeg ikke," afslører Dündar ifølge norske Se og Hør.

Parrets ønske om at bo sammen i Norge har ikke været uden udfordringer. Processen med at få opholdstilladelse til Dündar har vist sig at være en krævende kamp. At leve som ægtefolk i to forskellige lande har sine egne særlige udfordringer, og AnneMa har tidligere delt sine følelser omkring dette med Se og Hør.

"Det er meget svært, men så længe vi taler om, at det er svært og får lov til at sørge, så går det. Det er som at miste en mand hver dag. Du er enke hver dag, for der er ingen løsning. Vi må vente og vente, og det kan tage op til så og så længe, ​​ikke sandt," har AnneMa tidligere udtalt.

Trods de vanskeligheder, de står overfor, er AnneMa og Dündar fast besluttet på at kæmpe for deres kærlighed. AnneMa delte for nylig et opslag på sin Instagram-konto, hvor hun opfordrer til ikke at lade sig slå ud af modgangen.

"Det meste virker næsten fuldstændig håbløst indtil den dag, det lykkes. Så er det vigtigt ikke at blive demoraliseret mens man venter, for så taber man med garanti.. giv aldrig op. Kæmp for kærligheden."

Anbefalet til dig