Gravid 19-årig så sin far i opslag på Facebook: Da hun genkendte ham, ringede hun straks til politiet

08/08/2020

Per Broch

Foto: Facebook/Cora Patterson
En gravid 19-årig pige tog en drastisk beslutning, der skulle ende med at sende sin egen far bag tremmer.

Mest læste i dag

Den 19-årige Cora Patterson har ikke haft en helt let opvækst, da hendes far har været igennem svingdøren til fængslet flere gange i sit liv.

Men det var dog kun en stolthed som en far kan føle, da han i februar hørte nyheden om, at den 19-årige datter nu var gravid, og det fik faderen til at love, at lægge sit liv om, skriver The Sun.

Men faderen løb hurtigt fra sit løfte. 

En måned senere kunne Cora Patterson se sin far og tante på en overvågningsvideo i et opslag på Facebook, hvor at de to familiemedlemmer var ved at røve en ældre kvinde. 

Da den 19-årige fortalte sin far, at hun var gravid, blev han overlykkelig og lovede at han ville opgive sin kriminelle fortid. Foto: Cora Patterson/Facebook

"Jeg kunne straks genkende min far og tante på overvågningsbillederne, og jeg var så skuffet, at jeg straks skrev navnene på min far og tante til ejeren og politiet," siger hun til The Sun. 

De to familiemedlemmer blev fængslet af politiet, hvorefter faderen sendte en sms til Cora Patterson, der straks fik hende til at frygte, at han vil tage deres eget liv. 

"Først gik jeg totalt i panik, fordi at jeg troede, at han ville slå sig selv ihjel på grund af at jeg havde angivet ham. Men så tænkte jeg, at han var egoistisk og opmærksomhedssøgende. Jeg føler mig i hvert fald ikke skyldig," siger hun til avisen.

Faderen og tanten blev dømt foran en dommer i midten af marts i år, hvor at Cora Patterson fik ros af dommeren for at have angivet sin egen far og tante. 

Cora Patterson kunne straks genkende sin far og tante på de billeder, der var lagt op på Facebook. Det fik han til at træffe en vigtig beslutning. Foto: Bolton Police. 

Faderen fik fire års fængsel og tanten fik 30 måneder bag tremmer, og det er Cora Patterson tilfreds med. 

"Min far har ladet mig i stikken alt for tit. Han fortjener ikke at være en del af mit barns liv overhovedet," siger hun til The Sun.

 

Anbefalet til dig