Hårrejsende lyd fra babyalarmen: Mor får sit livs chok

19/11/20 11:04

Sarah Steenfeldt

Sicko som sødt og uvidende sover på sit værelse. Foto: Privat
Tidligere havde hun troet at de knitrende lyde kom fra sønnen.

Kiara fra Melbourne havde netop ammet sin lille søn, Zicko, på seks måneder. Det var midt om natten og klokken var omkring 01.40 den 29. oktober. 

Den lille dreng var blevet lagt i seng på sit eget værelse, men en babyalarm var placeret ved sengen, så forældrene Kiara og Daniel kunne holde godt øje med deres lille dreng. Det skriver mediet Kidspot.

Og det var netop fra babyalarmen, at Kiara pludselig hørte en lyd, som gjorde hende rædselsslagen. 

“Mmmmh…. Det er en sød lille én.” Lød ordene fra en dyb mandestemme, pludselig i alarmen. 

“Pludselig hørte jeg det, en meget dyb mandestemme, som ikke tilhører nogen jeg kender. Jeg frøs. Jeg var så bange. Jeg rakte ud efter Daniel, så han også kunne høre det,” fortæller hun.

Tjekkede alle husets rum

Babyalarmen på sønnens værelse, var sat til en app på Kiaras telefon, så hun via den, kan høre sønnen. Derfor troede parret straks, at manden måtte befinde sig i huset. Men efter at have gennemsøgt alle hjemmets rum, måtte de sande noget næsten endnu mere uhyggeligt. 

Manden havde hacket sig ind i babyalarmen og kunne gennem alarmens kamera, se sønnen - som han tilsyneladende synes var rigtig sød.

“Jeg vil ikke tænke på alle de ulækre ting, som vedkommende har tænkt, da de så på min baby”, fortæller den chokerede mor til mediet. 

Kiara fortæller, at hun havde lavet meget research forud for køb af babyalarm. Hun valgte babyalarmen af mærket Mirabella, som har god videokvalitet og som kan kobles på WiFi - parrets søn er nemlig født for tidligt, med flere helbredsproblemer og derfor ønskede hun at kunne skarpt øje med ham.

Sker kun på film

Hun havde også læst mange anmeldelser om alarmen, forud for købet  - og ikke én eneste negativ var hun stødt på. 

“Jeg har kun hørt om sådan noget på film, jeg troede aldrig det kunne ske for os.” Fortæller hun.

Udover sønnen har parret også to piger, på to og tre år. 

Siden hændelsen, er sagen blevet undersøgt og det viser sig, at babyalarmen er blevet hacket op til flere gange. 

Kiara havde tidligere oplevet at høre “knitrende” lyde fra alarmen, men troede at det var sønnen som bevægede sig - og derfor havde det ikke vakt mistanke hos hende. 

Nu har parret skiftet alarmen ud, til en som ikke har kamera - men hvor man blot kan høre barnet - og Sicko er for en stund rykket tilbage i forældrenes soveværelse.