Han forsvandt for 21 år siden: Nu er hans lig blevet fundet

04/05/2023

Nicolai Busekist

Foto: South Wales Police
Blot 15 minutter fra den by, hvor han forsvandt fra for 21 år siden, er liget af Russell Scozzi blevet fundet.

Mest læste i dag

Tilbage i 2002 blev Russell Scozzi meldt savnet af sin familie. Han blev sidst set ved en busstation i Swansea i Wales.

Siden da har familien levet i uvished om, hvad der var sket med ham, men nu har de fået svar på dette. 21 år efter hans forsvinden, er de jordiske rester af den walisiske mand nu dukket op.

Ifølge BBC er det blevet bekræftet af South Wales Police, at liget af den forsvundne mand er blevet fundet.

Ikke nok med det, så er det blevet fundet blot 15 minutters køretur fra det sted, hvor han forsvandt. South Wales Police har nemlig oplyst, at det blev fundet i den lille by Mumbles.

Selvom de jordiske rester af Russell Scozzi nu er blevet fundet, betyder det ikke, at sagen er afsluttet.

Tværtimod vil arbejdet med sagen fortsætte, så politiet kan finde frem til, hvad der skete med ham, siden han mistede livet for 21 år siden.

"Vores efterforskning fortsætter, så vi kan etablere omstændighederne, der ledte til Mr Scozzis død," fortæller politiinspektør Matt Davies til BBC.

To år efter hans forsvinden, blev hans søster, Danielle Owens, interviewet af BBC Radio Wales, hvor hun udtalte sig om hans forsvinden.

I denne forbindelse fortalte hun, at hun havde set sin bror i Swansea, og at han 'så anderledes ud'. Hun forklarede også, at hun fortrød, at hun ikke havde været mere opmærksom på det.

"Jeg så Russell i Swansea, og han så anderledes ud - han virkede sur og bitter. Når jeg ser tilbage på det, ville jeg ønske, at jeg havde været mere opmærksom," udtalte hun dengang.

For nylig har hun igen udtalt sig til BBC, efter liget af Russel Scozzi er blevet fundet. Her har hun blandt andet sagt, at det 'endelig har givet hende mulighed for at sørge'.