Han har mere end 240 tatoveringer: Nu afslører han, hvordan han så ud uden

29/07/2023

Nicolai Busekist

Foto: Instagram
Han hævder at være 'afhængig af tatoveringer', og har dækket omtrent 85% af sin krop med blæk. Nu viser han, hvordan han så ud inden.

Mest læste i dag

51-årige Richard Huff er rigtig glad for tatoveringer. Faktisk er han så glad for dem, at han har flere hundrede af dem. Derfor ligner han bestemt heller ikke den gængse person, man støder på, på gaden.

I dag danner han par med 29-årige Marita, og sammen har de skabt en stor familie. Richard har to børn fra et tidligere forhold, og Marita har tre. Derudover har de også fået tvillinger sammen.

Selvom Richard er glad for sine tatoveringer, er han ked af, at de har konsekvenser for hans familie. Han har insisteret på, at de 'ikke er anderledes', end andre familier, men alligevel bliver parret ofte udsat for chikane og verbale overgreb.

Ifølge Daily Star har den 51-årige mand flere gange oplevet, at han er blevet kaldt et 'monster' på grund af de mange tatoveringer.

På de sociale medier har Marita delt mange billeder af parret. Derfor forsøger hverken hun eller Richard at lægge skjul på deres kærlighed til hinanden.

Foto: Instagram

Desuden har hun også delt et billede, der viser, hvordan Richard så ud, inden han fik sin første tatovering. Det er et gammelt billede, da han fik sin første tatovering i en alder af 17 år.

Tatoveringen fik han, da han var i færd med at slutte sig til den amerikanske flåde. Naturligvis kunne han have stoppet her, men det eskalerede for ham. Han hævder selv, at det udvikler sig til en form for afhængighed.

"Det blev en afhængighed. Jeg startede med mine ben og arbejdede mig op, for så havde jeg ikke nogen på mine arme eller andre steder, der kunne ses på det tidspunkt," siger han.

Foto: Instagram

Siden dengang er der sket rigtig meget. I dag er der ikke meget hud på Richard, der ikke er dækket af blæk. Blandt andet har han fået sine børns navne tatoveret i ansigtet. Han har tilmed fået sin datters læber tatoveret i panden.

Han har ikke planer om at stoppe, selvom der ikke er mange steder tilbage, hvor han kan blive tatoveret.

"Jeg har cirka 85% til 90% af min krop dækket. Jeg har sandsynligvis over 240 tatoveringer. Jeg vil være 100% dækket af tatoveringer. Sandsynligvis bliver jeg det inden for de næste fire år," fortæller han.

Foto: Instagram

Det har dog sine konsekvenser at være tatoveret i det omfang, som Richard er det. Blandt andet har hans børns klassekammerater kaldt ham 'skræmmende'.

Hans niårige datter, Amiyah, har selv forklaret, at hun ikke synes, at han er uhyggelig.

"De siger: 'Det er lidt skræmmende', men jeg siger: 'Nej, min far er ikke skræmmende. Han er bare god med tatoveringer'," siger hun.

En af hans sønner fortæller, at han er blevet spurgt: "Hvis far er det?", hvortil han stolt svarede: "Det er min."

Anbefalet til dig