Han købte forlovelsesringe til 900 kroner: Hvad ekspedienten så sagde vil forarge dig dybt

07/06/2023

Jesper Bengtson

Foto: YouTube
Den chokerende kommentar fik kvinden til at skrive et rørende opslag på Facebook.

Mest læste i dag

Ægteskab handler om den kærlighed, hengivenhed og tillid, som to mennesker deler.

Alligevel er der mange mennesker, der anser det for ‘patetisk’, hvis man ikke får en dyr ring eller et stort bryllup.

Den triste virkelighed er, at de dyre fornemmelser i henhold til ægteskabet er en voksende trend.

De dyre ringe kan koste mange tusinde kroner, men det er trods alt ikke alle kvinder, der drømmer om at få et så dyrt smykke.

En kvinde har nu delt sin oplevelse, hvordan hun og hendes kæreste gik til en smykkebutik for at finde den perfekte ring. 

Her valgte parret et sæt matchende ringe lavet af sterlingsølv og cubic zirconia. Kæresten havde kun 900 kroner til rådighed, men de var begge enige om, at det var en god løsning.

En af smykkebutikkens medarbejdere talte over sig, da hun ikke havde opfanget, at parret købt ringene som forlovelsesringe:

“Kan I tro, at nogle mænd får disse som forlovelsesringe? Hvor er det patetisk”, lød det fra medarbejderen.

Det gjorde Ariel, som skulle forloves med sin kæreste Quinn, chokeret og fornærmet, men hun ønskede ikke at skændes med sælgeren.

I stedet gik hun hjem og gik på Facebook for at dele historien. I løbet af få dage tiltrak Ariels svar et stort antal kommentarer, og hendes historie blev til sidst opfanget af medier og delt endnu mere:

“Min mand har ikke meget, det har ingen af ​​os. Vi skraber og skraber for at betale regninger, og efter to år besluttede vi, at vi ikke kunne vente med at blive gift, så det gjorde vi ikke.

Jeg tænkte ikke engang på ringen. Jeg ville bare giftes med min bedste ven. Min kæreste skrabede nok penge til at købe mig to matchende ringe fra Pandora - sterling sølv og CZ for at være præcis. Jeg er så forelsket i dem.

Mens vi købte mine ringe, kom en anden dame, der arbejdede der, over for at hjælpe damen med at sælge dem til os. Hun sagde: 'Kan I tro, at nogle mænd får disse som forlovelsesringe? Hvor er det patetisk.'

Min mand følte sig allerede som en fiasko, og spurgte mig igen og igen: 'Er du sikker på, at du bliver glad for disse? Er du sikker på, det er okay?'

Til det svarede jeg: 'Det er ikke ringen, der betyder noget, det er kærligheden, der går ind i at købe en, der er.' 

Vi købte ringene og gik.”

Du kan se mere om det herunder:

Anbefalet til dig