Han troede symptomerne skyldtes for meget kaffe: Så overbragte lægen trist nyhed

13/05/2023

Nicolai Haugsted

Foto. YouTube
Mandens pludselige anfald havde anden forklaringsårsag, lød den triste besked fra lægen

Mest læste i dag

51-årige Steve Biggin oplevede pludselig underlige anfald og uforklarlige hovedpiner. Han troede først, at det var forårsaget af for meget kaffe, men det viste sig senere at være meget værre.

Steve tog nemlig til lægen, og efter at han blev sendt lidt rundt, fik Steve beskeden, at han havde en hjernetumor.

Efter en vellykket operation og kemoterapi er Steve nu fuldstændig rask og planlægger at fejre sin sejr over kræften ved at cykle 136 kilometer i maj og 226 kilometer i juni.

Steve begyndte at opleve "ude af kroppen"-oplevelser i september 2021 og fandt senere ud af, at han havde anfald. Efter at have haft anfald i to måneder blev han diagnosticeret med en hjernetumor.

Steve mener, at hans daglige cykling hjalp ham med at blive endnu stærkere og bidrog til hans gode bedring efter at tumoren blev fjernet.

Nu planlægger han at cykle gennem de skotske højlande den 14. maj og fra Morecambe til Scarborough i juni for at "bevise" over for sig selv, at han kan gøre det.

"Cykling har hjulpet mig igennem de hårdeste tider, og jeg tror, det hjalp mig med at komme mig over operationen, både følelsesmæssigt og fysisk. Jeg vil bevise for mig selv, at jeg, efter alt dette, kan gennemføre løbet," siger Steve.

Steve opfordrer andre til at finde styrke i deres egne udfordringer og fejre deres sejre, uanset hvor små de måtte synes.