Han vandt ni milliarder kroner i lotteriet: Nu hiver familien ham i retten af smålig årsag

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er tale om et vaskeægte familiedrama.

Mest læste i dag

Personen fra Maine, hvis identitet forbliver ukendt, vandt svimlende 1,3 milliarder dollars i Mega Millions.

Glæden blev desværre med ét formindsket, da hans familie hørte om det voldsomme beløb, han havde vundet. Faktisk er det nu kommet så vidt, at det er kommet for en domstol.

Hans familie beskylder ham nemlig for at bryde de løfter, som han angiveligt havde givet, i tilfælde af, at han vandt et stort beløb i lotteriet.

Det omfattede blandt andet et løfte om en fond i millionklassen, samt at betale hans fars lægeudgifter, skriver UniLAD.

I retten hævder manden, at det var sin datters mor, der er identificeret med pseudonymet Sara Smith, der brød deres fortrolighedsaftale, idet hun afslørede, at han havde vundet, inden hun blev 18 år.

Gevinsten var en af de største i USA's historie, men det er udelukkende blot blevet en mere bizar tilværelse, som tiden er skredet frem.

Retsdokumenter, som Daily Beast har fået aktindsigt i, viser, at alle de involverede parter peger fingre mod hinanden.

Først og fremmest hævder Sara Smith, at det faktisk var vinderen, der er identificeret som John Doe i retsdokumenterne, som selv afslørede, at han havde vundet.

Påstanden får medvind af vinderens far, som derimod hævder, at han ikke har bedt om noget fra sin søn, men at sidstnævnte afgav flere løfter om, hvordan han ville dele dem.

Det drejede sig angiveligt om at bygge en garage med gamle biler til sin far, købe det hus, hvor han voksede op, oprette en fond på 1 million dollars til sin far samt dække hans lægeudgifter.

Slutteligt kan faren afsløre, at deres forhold med ét blev forværret, fordi sønnen altså ikke har gjort noget af det, han lovede.

Som modsvar har vinderen beskyldt sin far for at forsøge at afsløre hans identitet.

Sagen fortsætter.

Anbefalet til dig