Han var savnet i 8 lange år: Nu kommer den chokerende forklaring

27/07/2023

Thea M. Andersen

Foto: Twitter
Nu kommer den chokerende forklaring på hans forsvinden.

Mest læste i dag

I en utrolig drejning af begivenheder blev Rudy Farias, der forsvandt sporløst som 17-årig, endelig fundet i live efter otte lange år.

Den 25-årige mand blev meldt savnet den 6. marts 2015 fra Houston, Texas, efter at han sidst blev set gå tur med sine to hunde. Men nu afslører han den chokerende forklaring på, hvorfor han forsvandt, og hvad han har været igennem i de otte år, skriver Sosialnytt.

Først var det uklart, hvad der var sket med den unge mand, da han blev fundet, og han så helt uigenkendelig ud. Rudy Farias var i dårlig form og bar synlige sår og blå mærker, da hans mor, Janie Santana, opdagede ham uden for en kirke tidligere på måneden. Men den seneste opdatering fra Texas Center for the Missing har afsløret, at Rudy aldrig var savnet i den otteårige periode - en nyhed, der har chokeret alle.

I et interview med FOX-26 Houston og omtalt af People har Rudy Farias nu fortalt sin hjertegribende historie.

Han afslører, at han blev holdt som en form for fange af sin egen mor i årevis.

Ifølge Rudy blev han hjernevasket af sin mor, der truede ham med anholdelse på grund af en fartbøde, hvis han skulle vove sig udenfor. Den unge mand hævder, at han følte sig tvunget til at adlyde sin mors ordrer om at blive på sit værelse, holde døren låst og undgå kontakt med andre.

Rudy Farias beskriver, hvordan hans mor konstant fyldte hans sind med negative tanker og triggere, hvilket gjorde det nærmest umuligt for ham at tænke selvstændigt og finde sin egen vej. Han påstår også, at han udviklede Stockholms syndrom, der er en psykisk tilstand, i hvilken ofrene for en kidnapning eller person, der indespærres imod deres frie vilje udvikler et forhold til deres vogtere.

Rudy Farias har modigt stået frem og har også fremsat alvorlige anklager mod sin mor. Han hævder, at hun behandlede ham som en slags "lege far" og udsatte ham for ydmygelser, manipulation og endda hallucinogene stoffer. Mens han benægter at have været udsat for seksuelle overgreb, har han beskrevet, hvordan hans personlige grænser blev konstant overskredet af moderen.

Politiet er stadig i gang med at undersøge sagen, og der er ingen rejste sigtelser i øjeblikket. Men Rudy Farias har gjort det klart i sit interview, at han ikke ønsker at have nogen form for forhold til sin mor efter alt, hvad hun har gjort. Han har offentligt bedt hende om at lade ham være i fred og er lettet over, at hans historie endelig er blevet offentliggjort.

På nuværende tidspunkt har moderen, Janie Santana, ikke udtalt sig om sønnens beskyldninger eller interviewet.

Anbefalet til dig