Hannahs tatovering gik helt galt: 'Det er den værste tatovering nogensinde'

07/05/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: TikTok
Hannah vidste, hvordan hendes tatovering skulle se ud, men da hun så det endelige resultat, blev hun målløs.

Mest læste i dag

Hannah, der bor i Cornwall i England, bad tatoveringen om at lave en tatovering af en nisse. Hun endte dog med at få noget helt andet, end hun havde forventet. Det skriver Daily Star.

Og hun lægger bestemt ikke skjul på, at hun ikke er tilfreds med resultatet. I en video, hun har delt på det sociale medie TikTok, går hun endda så langt, at hun kalder den for den 'værste tatovering'.

Foto: TikTok

'Hvad jeg ville have versus hvad jeg fik - tatoveringsudgave,' har hun skrevet som tekst til sin video. I videoen viser hun også det billede, der blev brugt som inspiration til hendes tatovering - og der er langt fra inspirationsbilledet til virkeligheden.

Det design, som hun viser som inspiration i videoen, er en lille nisse med skæg og spids hat, som er iført et par støvler og en lang trøje med bælte.

Foto: TikTok

Dette er selvfølgelig også ensbetydende med, at tatovøren fik et meget konkret billede at arbejde ud fra, men alligevel formåede vedkommende at ramme langt ved siden af skiven.

Den tatovering, som Hannah endte med at få på sin arm, er nemlig ikke i nærheden af at ligne, hvad hun bad om. Derudover er den også markant mindre, end hvad hun ønskede, og viser kun hatten samt ansigtet på 'symbolet på held og lykke'.

I videoen viser Hannah, at hun bestemt ikke er tilfreds med den tatovering hun har fået. Hun ryster nemlig på hovedet, inden hun siger: 'Den værste tatovering nogensinde'.

Foto: TikTok

Det tyder derfor ikke på, at Hannah har i sinde at få lavet flere tatoveringer hos den tatovør, der har stået for at lave hendes nisse-tatovering.

Faktisk er det dog ikke en sjældenhed, at folk tager et smut forbi tatovøren, for at få en tatovering, men ender med at gå fra stedet med en tatovering, der slet ikke ligner, hvad de havde bedt om.