Har brugt 250.000 kroner på at ligne Barbie: Sådan så hun ud inden sin forvandling

17/05/2023

Nicolai Busekist

Foto: Instagram
Efter at have mistet sit arbejde under pandemien, besluttede en kvinde at forvandle sit udseende, så hun lignede en virkelig Barbie.

Mest læste i dag

Hendes forvandling har medført, at hun i dag tjener til dagen og vejen som model og influencer. Det har dog ikke været billigt at nå til, hvor hun er i dag. Hendes mange operationer og indgreb har nemlig ikke været billigere.

Maddison Fox har brugt 30.000 pund på sine forvandlinger, hvilket svarer til 250.000 kroner. Derfor har det kostet hende dyrt at blive forvandlet til en levende Barbie.

Efter at have mistet sit arbejde under pandemien, har hun skabt sig en helt ny måde at tjene penge på. Med hendes nye udseende tjener hun nu mere end 120.000 pund om året. Det svarer til lidt over 1 million kroner.

Foto: Instagram

Maddison mistede sit arbejde i starten pandemien. Hun ser det dog som held i uheld, da det har betydet, at hun har fundet sit kald i livet. Det er et kald, som hun selv kalder for 'bimbofication'.

For at få i mål med det udseende, hun ønskede at få, fik hun udført en brystforstørrende operation. Hun har fået implantater på 1.300 cc i begge bryster.

Ifølge The Sun har Maddison afsløret, at hun altid har været meget fascineret af dukker og Barbie. Det skyldes, at hun især har beundret deres meget feminine former og tøjstil.

Foto: Instagram

Og havde hun ikke mistet sit kontorjob i starten af pandemien, havde hun aldrig besluttet sig for at udleve sin drøm, mener hun.

I en tekst på sin hjemmeside, skriver hun, at hun tidligere har overvejet at tage springet ud i en anden karriere. Inden hun mistede sit job, var det dog ikke noget, hun tænkte på at gøre alvor af.

Foto: TikTok

"Før 2020 havde jeg i forskellige kedelige kontorjobs og tænkte altid på, om jeg kunne bryde ud og gøre noget anderledes og mere givende. I begyndelsen af pandemien, blev jeg pludselig afskediget," skriver hun.

"Med et realkreditlån, der skulle betales, og uden håb om at finde et andet 'normalt' job, startede jeg for mig selv i voksenunderholdningsindustrien. I slutningen af året vandt jeg flere priser: 'Best Newcomer' og 'Day Babe of the Year'."

I dag har hun mere 164.000 følgere på Instagram, hvor hun jævnligt deler billeder og videoer af sig selv. Profilen bruger hun primært til at promovere sit mere pikante indhold, som man har mulighed for at købe sig adgang til.