Har brugt 675.000 kroner på kosmetiske indgreb: Nu viser hun, hvordan hun så ud før

01/04/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Instagram
Mary har brugt omtrent 675.000 kroner på en række kosmetiske indgreb, der har ændret hendes udseende markant. Nu viser hun, hvordan hun så ud før.

Mest læste i dag

Mary Magdalene har delt billeder, der viser, hvordan hun så ud for flere år siden, inden hun satte gang i sin 'Barbie-transformation'. Det skriver Daily Star.

Billederne har hun delt på de sociale medier, hvor mange giver udtryk for, at de er forbløffede og chokerede. Flere har endda skrevet, at de er 'helt bilde' med billederne.

30-årige Mary blev kendt verden over, da hun fik en operation, der gav hende, hvad hun selv beskriver som 'verdens fedeste kvindelige kønsdel'. Det fik hende til at gå viralt, og hun fangede derfor folks opmærksomhed.

Hun fik udført sin første kosmetiske operation i en alder af 21 år. Siden da har hun fået udført adskillige andre indgreb, herunder flere brystoperation, tre numseforstørrende operationer, fjernelse af kindfedt, nye tænder og meget mere.

Foto: Instagram

Hun har en fortid som stripper og escort, men ernærer sig i dag ved at sælge frække billeder på nettet. Efter at være begyndt på dette, har hun også fået udført en række andre operationer.

Mary, der er fra Mexico, har blandt andet fået så store brystimplantater, at de vejer omtrent 10 kg. Desuden kan de også udvide sig, hvorfor det er muligt for hende at fylde dem med saltvand via en injektion.

At hun har fået udført et hav af indgreb, har ført til, at hun er blevet ramt af en række helbredsproblemer. Blandt andet fik hun implantater og ulovlige indsprøjtninger i Colombia, der endte med at rådne, hvilket næsten kostede hende livet.

Hun har også valgt at gennemgå en ekstrem operation, der havde til formål at øge størrelsen af hendes skede. Det gik også galt, og var ligeledes tæt på at koste hende livet.

Foto: Instagram

Indgrebet involverede, at der blev flyttet fedt til hendes skede fra andre dele af hendes krop, hvilket foregik via injektioner. Den ene side blev dog ved med at vokse, hvilket førte til mange smerter og komplikationer.

Til trods for, at der ikke er meget naturligt over hende i dag, er det faktisk kun få år siden, at hun var en naturlig skønhed med fejlfri hud og blot ganske få tatoveringer.

Det har hun valgt at vise på det sociale medie Instagram, hvor hun har delt en række billeder af, hvordan hun så ud for få år siden.

Foto: Instagram

Det fik naturligvis mange brugere på det sociale medie til at give udtryk for, at de er chokerede over at se, hvor meget hun har ændret sig gennem årene.

"Det er så svært at tro, det er dig! Jeg er helt vild med disse gamle billeder," skrev en person blandt andet.

På trods af sine helbredsproblemer har Mary insisteret på, at hun er glad for sit udseende. Hun har tidligere afsløret, at hun havde en svær barndom, hvor sex og stoffer i en tidlig alder blev hendes vej ud af sin religiøse familie.

Foto: Instagram

"12-13 år var de vildeste og grimmeste år i mit liv. Jeg tog kokain. Jeg tog fuld i skole osv. Det var i syvende og ottende klasse," har hun afsløret i podcasten 'No Jumper'.

Siden hun skabte opmærksomhed omkring sig selv, har hun forsøgt at bruge denne opmærksomhed til at tjene penge. Det gør hun, ved at sælge frække billeder og videoer af sig selv.