Har solgt syv millioner albums: Nu er han død af corona

23/12/20 09:33

Per Broch

Den brasilianske sanger døde efter en tur til Portugal. Foto: Shutterstock
Han var kun 57 år gammel og nu er han død af coronavirus. Familien har bekræftet, at den populære sanger efter en tur til Portugal, er afgået ved døden.

Det er den brasilianske sanger Matheus, der er en del af den meget populære duo, Lucas og Matheus, der har mistet livet til den verdensomspændende sygdom.

Den brasilianske sanger døde af Covid-19 efter en rejse til Portugal. Det blev allerede tirsdag bekræftet af kunstnerens familie.

Edilson da Silva Rodrigues, som er sangerens rigtige navn, blev 57 år gammel. Han begyndte at vise symptomer på virusinfektion efter han kom tilbage til Brasilien. Han havde været en tur i Portugal.

Musikeren var indlagt på hospitalet i omkring en uge, men det var ikke nok for sangeren. Han overlevede ikke de sygdomskomplikationer, der er relateret til Covid-19.

Duoen har spillet sammen i 25 år og har haft stor succes i både udlandet og i hjemlandet Brasilien. I alt har duoen fået 40 guld-, 25 platin- og 5 diamantskiver. 

Bandet solgte mere end syv millioner albums.

Matheus er ikke den eneste musiker, vi har mistet til Covid-19. I løbet af 2020 har flere musikere sagt farvel med coronavirus i kroppen. Du kan se en liste over de musikere her.