Harry og Meghan er 'chokerede' over kong Charles' 'ondskabsfulde' beslutning

01/3/23 15:05

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Prins Harry og hans kone, Meghan Markle, er chokerede over, at kong Charles har truffet en beslutning om at smide dem ud fra Frogmore Cottage.

Prins Harry og Meghan Markle er 'chokerede' over, at kong Charles har valgt at smide dem ud fra Frogmore Cottage, som længe har været deres hjem i Storbritannien.

Parret er de nu i gang med at finde en løsning på, hvordan de får transporteret de resterende ejendele, de havde efterladt i Storbritannien, over til deres nye hjem i Californien, skriver The Sun.

Kong Charles har efter sigende foreslået sin bror, den vanærede prins Andrew, at flytte ind i Frogmore Cottage, der har blandt andet byder på fem soveværelser.

Og nu har Harry og Meghans nære ven Omid Scobie kastet lys over deres reaktion på, at de er blevet sparket ud. Det skriver News.com.au.

"Det hele føles meget definitivt og som en grusom straf," har en kilde tæt på parret fortalt til Scobie.

"Det er som om, at familien ønsker at skære dem ud af billedet for altid."

Tilsyneladende er det ikke kun Harry og Meghan, der er blevet chokeret over nyheden. Det lyder, at 'mindst to medlemmer af den kongelige familie' også er blevet 'rystede' over at høre det.

The Sun skriver, at kong Charles satte gang i processen med at få Harry og Meghan sparket ud fra fra Frogmore Cottage få dage efter, at Harry udgav sin bog 'Reserven' i starten af januar i år.

Frogmore Cottage blev foræret til Harry og Meghan af den nu afdøde dronning Elizabeth, da de blev gift i 2018.

Det blev foretaget en række betydelige renoveringer af ejendomme, hvilket kostede de britiske skatteyderne omtrent 2,4 millioner pund, inden parret flyttede ind.

Harry og Meghan nåede kun at bo der i mindre end et år, før de meddelte, at de ville forlade deres kongelige pligter og flytte til udlandet i begyndelsen af 2020.

De har siden betalt omkostningerne forbundet med renoveringen tilbage, efter at have landet en række lukrative kommercielle aftaler med blandt andet Netflix og Spotify.