Harry og Meghan fyrer 15 medarbejdere

17/02/2020

Rikki Tholstrup Jørgensen

Harry og Meghan fyrer 15 medarbejdere. Foto: Shutterstock
Efter fyringen af i alt 15 ansatte, står det helt klart, at Harry og Meghan mener det seriøst, når de siger, at de ingen planer har om at bo i England.

Mest læste i dag

I alt har det royale par afskediget 15 af deres ansatte og samtidig lukket deres konto på Buckingham Palace.

Allerede i januar annoncerede parret overfor de ansatte, at de skulle afskedes. Det blev gjort samtidig med, at de annoncerede, at de ville flytte væk fra Storbritannien. 

Ifølge flere kilder, kan en eller to af de nu tidligere medarbejdere blive ansat i andre kongelige husholdninger, men de fleste er i færd med at forhandle en afskedigelsespakke. Da kontoret på Buckingham Palace ikke længere er nødvendigt, så er afskedigelsen en naturlig udvikling.

”Mens detaljerne stadig er ved at blive forhandlet, gøres der en indsats for at omrokere folk inden for det kongehuset. Alligevel vil der desværre være nogle afskedigelser,” udtaler en kilde til Daily Mail. 

Blandt de fyrede er parrets private sekretær, Fiona Mcilwham og deres kommunikationschef Sara Latham.

Selvom det uden tvivl kommer som en skuffelse for teamet, så insisterer kilden overfor Daily Mail, at alle medarbejderne er loyale og respekterer og forstår beslutningen. 

Trækker sig tilbage fra det kongelige rampelys

Det kom som en chok, da Harry og Meghan i begyndelsen af ​​januar erklærede, at de havde til hensigt at ”trække sig tilbage” fra den kongelige familie. Parret fik kort tid efter tilladelse til at bosætte sig i Canada og forlade deres officielle opgaver.

Den britiske Dronning var dog hurtigt ude og fortælle, at hun ikke længere ville repræsenteres af Harry og Meghan og de samtidig skulle betale penge tilbage, som var blevet brugt til at renovere deres hjem.

Ligeledes blev Harry også frataget sine militære titler, hvilket var noget af det royale arbejde, som han rent faktisk havde en passion omkring.

Nu er staben så blevet afskediget, og med Dronningens udmeldinger, så tyder alt på, at Harry og Meghan ikke har nogen fremtid i det britiske kongehus. 

 

 

Anbefalet til dig