Harry og Meghan takker nej til dronningen: Vil ikke deltage

18/11/21 08:03

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
I år bliver familien ikke samlet til jul.

Nu er det snart december - og i mange familier er planlægningen omkring juleaften allerede i gang. Det er den også i den britiske kongefamilie.

Traditionen tro holdes julen på Sandringham gods. Men det bliver dog uden Meghan og Harry omkring julebordet. Parret bliver nemlig i Californien i højtiden i år. 

Det skriver Page Six.

I år bliver også dronning Elizabeths første jul som enke, efter prins Philip gik bort i april. Men på trods af det, takker Harry og Meghan nej til dronningens invitation til jul.

Forholdet mellem Harry og Meghan og den britiske kongefamilie har været anspændt, efter parrets interview i marts. Dog slog parret fast, at forholdet til dronningen var godt og hun altid havde været rigtig sød ved dem.

Siden har prins Harry været hjemme, da han deltog i sin farfar, prins Philips, begravelse. 

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Derfor kommer de ikke 

Årsagen til, at parret bliver hjemme i Californien er flere. 

"Der er en del logistik og planlægning i forhold til familiens jul, så selvfølgelig ved personalet, at Harry og Meghan ikke kommer. Hvis de kom, så havde de fortalt familien det nu," lyder det fra en kilde tæt på parret.

Ifølge kilden var håbet også, at parret ville komme hjem til jul, nu hvor det er dronningens første jul uden sin mand.

Kilden fortæller også, at Harry og Meghan blandt andet også bliver hjemme, på grund af de overskrifter det bringer når de tager hjem.

"Jeg tror alle forstår, at det bliver kaotisk når de begge kommer tilbage til England, men de bliver nødt til at rive plasteret af og komme videre," lyder det fra kilden. 

Så i år må dronningen 'nøjes' med at holde jul med prins Charles, Camilla Parker-Bowles, samt prins William, Kate Middleton og parrets børn.