Harry og Meghan taler ud: "I har sagt nogle ret chokerende ting"

Foto: Shutterstock

Der er ikke nogle emner, der ikke må tales om.

Det slår Oprah Winfrey helt fast, i det 60 minutter lange interview med Harry og Meghan, der bliver vist den 7. marts på CBS Primetime speciel.

Oprah Winfrey er privat venner med parret og var også med, ved parret bryllup i 2018.

I det allerede meget omtalte interview, har parret både sammen - men også hver for sig - meget personlige snakke med Oprah. Det skriver BBC.

Læs også

Nikolaj Lie Kaas sælger hjemmet for stort millionbeløb

Det første smugkig med klip af interviewet er nu ude - og det har sikkert fået spændingen til at stige hos mange fans. Klippet kan du se nederst i artiklen.

Der bliver lagt op til at alle kortene bliver lagt på bordet, ligesom at det også forventes at parret taler ud om, hvorfor de ikke længere er en del af den britiske kongefamilie.

Taler ud om bekymring

"I har sagt nogle ret chokerende ting her," lyder det fra Oprah Winfrey i klippet, hvor hun også tilføjer:

"Jeg vil bare gerne gøre det klart for alle, at der ikke var noget emne, vi ikke måtte tale om." 

Harry fortæller også om sin mor og refererer til hende i interviewet:

"Du ved, jeg er bare virkelig lettet og glad for at sidde her og tale med dig med min hustru ved min side, for jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan det må have været for hende at gå igennem alt det alene dengang, siger han i interviewet.

"Det har været ufatteligt hårdt for os begge to, men i det mindste havde vi hinanden," siger han og ser på Meghan som nikker.

"Min største bekymring var, at historien ville gentage sig, lyder det desuden også fra Harry i klippet.

Læs også

"Sur kælling": Nu handler Bente ikke længere i Bilka

Det er også kun kort tid siden, at parret meldte ud, at de ikke vender tilbage som fremtrædende medlemmer af den britiske kongefamilie.

"Hertugen og hertuginden af Sussex (prins Harry og hertuginde Meghan, red.) har bekræftet over for hendes majestæt Dronningen, at de ikke vender tilbage som arbejdende medlemmer af den kongelige familie," står der i pressemeddelelsen, som er udsendt af det engelske hof. Blev der for nylig skrevet i en pressemeddelelse, hvor der til slut tilføjes:

"Mens alle er kede af deres beslutning, så forbliver hertugen og hertuginden meget elskede familiemedlemmer."