Harry og Meghans glade nyhed får nu konsekvenser

15/02/2021

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Det får nu konsekvenser, at prins Harry og hertuginde Meghan venter endnu et barn.

Mest læste i dag

Søndag kom det frem, at prins Harry og hertuginde Meghan venter endnu et barn. 

Parret, der i forvejen har sønne Archie, stjal søndag overskrifter verden over, da det kom frem, at de venter sig. Siden har prinsens bedstemor, dronning Elizabeth, samt en lang række andre royale og berømtheder udtrykt deres glæde over parrets familieforøgelse. 

Nu står det dog klart, at beslutningen om at udvide den lille familie også får konsekvenser. 

Prins Harry og hertuginde Megahan bor ikke længere i England. Efter et længere forløb har parret trukket sig fra rollen som fremtrædende medlemmer af det engelske kongehus. Istedet har de søgt til den amerikanske by Montecito, hvor de nu residerer. 

Det fortæller den britiske avis Express.

Får konsekvenser

Når den lille ny baby kommer til verden, får det konsekvenser for en af prins Harrys kusiner samt hendes nyfødt. 

Det drejer sig om prinsesse Eugenie, der for nyligt blev mor. Prinsessen, der er datter af prins Andrew og Sarah Ferguson, danner par med Jack Brookbanks, som hun har en endnu unavngivet søn med. 

Nu rykker både mor og søn dog ned i arvefølgen til den britiske trone. Det gælder ligeledes for alle andre, der følger efter prins Harry og dennes familie i arvefølgen. 

Den lille ny indtræder nemlig efter sin storebror Archie i arvefølgen. Lige nu er prinsesse Eugine nummer 11 i rækkefølgen til tronen, hvor hende og prins Harrys fælles bedstemor - dronning Elizabeth - dog fortsat sidder trygt, ifølge det britiske kongehus

 

 

Anbefalet til dig