Havde ikke råd til husleje, så han bor i en varevogn: Vent til du ser den indvendigt

Udland
Foto: YouTube
Foto: YouTube
En mand, der ikke havde råd til at betale husleje, købte og forvandlede en varevogn. Vent til du ser den indvendigt.

Lige nu læser andre også

Manden hedder Jason og har forklaret, at han kom på idéen, da han kiggede på at leje en bolig. Det gjorde han i forbindelse med, at han skulle start på sin uddannelse.

"Det betyder, at jeg kommer til at være i en by, hvor det er dyrt at leve. Jeg ønsker ikke at bygge en masse gæld op," sagde han ifølge The Sun.

"Jeg går ind i det midt i min karriere, så at have min egen lejlighed på hjul, var meget tiltalende for mig."

Han endte med at købe en Ford E-350 fra 2004 på Craigslist. Da han så den, var han sikker på, at den var perfekt til, hvad han havde planer om.

Foto: YouTube

Jason var også vild med det faktum, at det nærmest ligner en varevogn, der bruges til erhverv. Dette har han holdt fast i, selvom han har lavet den om indvendigt. Han ønsker nemlig at kunne gå ubemærket hen.

Han har endda tilføjet en række ting til den, for at få det til at ligne en varevogn til erhvervsbrug. Blandt andet har han placeret en refleksjakke ved instrumentbrættet.

Og det har vist sig, at det har været en god idé. Jason har boet i sin varevogn siden 2021, og har endnu ikke oplevet, at nogen har klaget over det.

Foto: YouTube

"Det giver dig mulighed for at have en urban livsstil, uden at betale en høj husleje i byen," sagde han.

Inde i varevognen har han formået at omdanne til, hvad der nærmest kan betragtes som en 1-værelses lejlighed.

Han har placeret sin seng, så den er hævet over resten af 'boligen'. Det kan han godt lide, da det føler som en 'rede', når han ligger i sengen.

Foto: YouTube

Desuden har han også fundet plads til et stort køkken. Jason har forklaret, at køkkenet faktisk er større end det, han havde i sin tidligere bolig.

"Jeg kan godt lide at lave mad, så til køkkenet ville jeg have en masse bordplads. Jeg ville have nem adgang til mine mest brugte apparater," sagde han.

"Jeg føler ikke, at jeg har været nødt til at ofre noget. Dette er, hvis noget, en opgradering i forhold til det jeg havde før."

Foto: YouTube

Det stopper dog ikke her. Jason har nemlig også fundet plads til et stort skrivebord, som han har lavet af en gammel dør. Her kan udføre sit arbejde i ro og mag, selvom han er på farten.

Derudover har varevognen også en bruser i fuld størrelse samt et toilet. Toilettet kan han nemt fjerne, så han får mere plads, når han skal i bad.

Jason har gennemgået hele sin varevogn i en YouTube-video, og i kommentarfeltet er mange i ekstase over, hvad han har gjort med den.

Foto: YouTube

"Et af de bedste designs, jeg har set. Det er helt klart min ideelle varevogn," har en bruger skrevet.

"Dette er en af de fedeste forvandlinger, jeg har set. Meget praktisk og gennemtænkt," skrev en anden.

"En rigtig god beslutning at få den til at ligne en varevogn til erhverv. Han kan blive i byen, hvor arbejdet er, uden at betale vanvittige udgifter til en bolig," skrev en tredje, og fortsatte:

"Og man ved, at byer hele tiden forsøger at undgå dette (at folk bor i varevogne, red.), så det hjælper ham med at holde sig under radaren."

Anbefalet til dig