Havde sat stort beløb til side til datter: Så gjorde hans kone noget forfærdeligt

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En mand havde sat et stort beløb til side til sin datters uddannelse, men så opdagede han, hvad hans kone havde gjort.

Mest læste i dag

En mand har afsløret, at han står et svært sted, efter at have opdaget, at hans kone har stjålet 170.000 dollars var en opsparing, der var lavet til hans steddatters uddannelse.

Ifølge manden er hans steddatter, som hedder Cassie, en 'fantastisk ung kvinde', hvorfor han ikke ønsker, at hun skal blive 'knust af gæld'. Derfor har han og hans kone Andrea sparet mere end 200.000 dollars sammen til hende. Det skriver Mirror.

I sidste uge opdagede han dog, at beløbet på kontoen var blevet betydeligt mindre, hvilket fik ham til at gå i panik. Derefter spurgte han Andrea, om hun havde kendskab til det.

Til en start troede han, at det betød, at hans kone havde en affære med en anden mand. Hun kunne dog bevise, at det ikke var tilfældet.

Men til sidst endte Andrea med at gå til bekendelse, og fortælle ham, at hun havde brugt pengene til at opretholde hendes shoppingvaner.

Selvom han er overbevist om, at hun ikke har været utro, er hendes mand naturligvis vred over, at hun har 'ødelagt Cassies chancer for at komme fra universitet uden gæld', hvilket har ødelagt 'kursen for hendes liv', da hun ønsker at komme ind på et attraktivt college i USA.

Han har nu bedt Andrea om at flytte hjem til sin søster, indtil han finder ud af, hvordan han skal løse situationen.

"For at gøre en lang historie kort, fandt jeg i sidste uge ud af, at der manglede næsten 170.000 dollars fra kontoen," skriver han på Reddit.

"Jeg gik i panik og spurgte Andrea, om hun vidste noget om det. Hun græd og sagde, at hun havde brugt pengene hen over flere år, for at opretholde sine shoppingvaner."

"Jeg var rasende, men havde et øjebliks klarhed. Jeg har været tilpas meget på dette forum til at vide, at en affære var en mulighed, så jeg spurgte hende om det."

"Hun afviste det og tilbød alle de beviser, jeg havde brug for. Sociale medier, e-mails, arbejdstelefon, det hele. Hun tilbød også at fremvise kvitteringer."

"Der var ikke noget, der virkede mistænkeligt, og da jeg havde regnet ud fra kvitteringerne, gik regnestykket op, og jeg droppede tanken. Men vi har stadig det store problem, at pengene er væk."

"Hun beskrev sig selv som en 'shopaholic', og pengene fra Cassies konto var for fristende ikke at bruge. Hun forsøgte ikke at komme med undskyldninger, men hun kom heller ikke med en løsning."

Han fortæller også, at han var rasende over, at hun havde ødelagt steddatterens mulighed for at gennemføre universitet, uden at komme i stor gæld.

I opslaget afslører han også, at han bad sin kone flytte hjem til sin søster, hvilket Cassie har vist sig uforstående overfor.

Han afslører også, at hans kone og Cassie ikke kommer særlig godt overens, hvorfor han har et meget stærkere bånd til sin steddatter, end hun selv har.

Manden fortæller også, at han har talt med sin kone, men han er i tvivl om, hvad han skal gøre. Desuden er hans tillid væk, og han er bekymret for, at det kan ødelægge Cassies forhold til hendes mor.

"Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Det sidste, jeg har lyst til, er at lyve overfor Cassie, men jeg ønsker ikke at Andrea og Cassie bliver uvenner for evigt," skriver han.

"Og det værste ved det hele er, at Cassies liv er ødelagt uanset hvad. Og jeg ved ikke, hvordan jeg skal finde pengene, udover måske at tage fra min pensionsopsparing. Har I nogle forslag?"

"Skilsmisse er altid en mulighed, men jeg elsker Andrea, på trods af hendes fejl, og at jeg skulle date som 52-årig er tæt på umuligt."

Flere brugere på Reddit har gjort det klart, at de ikke mener, at han skal tage skylden for, hvad hans kone har gjort. Desuden mener de heller ikke, at han skal lyve overfor Cassie.

"Lyv ikke overfor Cassie. Det er at straffe hende for hendes mors fejl. Det kommer frem på et tidspunkt. Hendes mor er nødt til at være ærlig," skriver en bruger.

"Tag det ikke på din kappe. At dine kone indrømmer sin fejl overfor sin datter, er den eneste måde, din kones afhængighed stopper. Hvis hun ikke kan indrømme sine fejl til personen, det påvirker mest, kan hun ikke komme videre," skriver en anden. 

Anbefalet til dig