Helt utroligt: 51-årige Julie føder sit eget barnebarn

16/11/20 09:45

Sarah Steenfeldt

Dette er ikke den nyfødte pige, men blot et genrefoto. Foto: Shutterstock
Den 2. november kom den lille pige til verden.

Efter at have været gennem en lang og sej kamp, med flere aborter bag sig, måtte parret Breanna og Aaron indse, at Breanna med al sandsynlighed ikke kom til at bære et barn i hendes krop. 

Efter at parret havde mistet tvillinger, var de knuste. Deres drøm var endnu en gang brast og lægens dom lød på, at det ville være godt hvis parret kunne finde en rugemor. Det skriver Goodmorning America.

Det var her at Breannas mor, Julie, sagde til sin datter at hun gerne ville føde sit barnebarn. I første omgang var Breanna tvivlende, hun synes at moderen var skør. Men Julie som også havde været med hos lægen utallige gange, foreslog ideen igen og igen - og til sidst blev det planen.

Det er dog ikke “bare sådan lige”, at få lov til at føde sit barnebarn. Julie skulle gennem en masse undersøgelser og tests, for at se om hun kunne gennemføre det. Hun bestod alle test med bravour og Julie fik derfor sat et befrugtet æg op i sin livmoder. 

Det tætteste hun kunne komme på hjem

“Jeg har løbet 19 marathon og gennemført mange triathlons. Jeg følte mig sund og frisk nok, til at kunne gøre det - og jeg havde meget nemme graviditeter med mine egne børn.” Fortæller den 51-årige mor og nu mormor.

For selvom at de kommende forældre først turde glæde sig rigtigt, da de ramte midten af graviditeten, så gik alt som det skulle og den 2. november fødte Julie hendes datter og svigersøns lille datter, Briar. 

“Jeg føler at min mor, er det tætteste hun (Briar, red.) kan komme på hjem, udover min egen krop”, fortæller Breanna.

Familien fortæller at de allerede tidligt, vil fortælle lille Briar, at det er mormor som har båret hende under graviditeten. Julie har desuden lavet en bog med billeder og beskrivelser fra graviditeten, som hun en dag kan vise hendes barnebarn.