Hendes kæreste var utro med to kvinder: Det fik hende til at tage 'episk' hævn

Udland
Foto: TikTok
Hun fandt ud af, at hendes kæreste havde været hende utro med to kvinder. Det fik hende til at tage en 'episk' hævn.

Mest læste i dag

En knust kvinde tog hævn over sin utro kæreste ved at planlægge at 'brænde hans verden ned'. Den amerikanske kvinde havde været dybt forelsket i sin partner, med hvem hun havde planlagt at gifte sig efter tre års tilsyneladende ægte kærlighed.

Hun havde lagt sit liv om, sagt nej til karrieremuligheder og var flyttet fra sin hjemby for at være sammen med sin kæreste. Men da hun opdagede hans svigt, planlagde hun omhyggeligt en plan for at 'ødelægge hans liv'.

Hendes fortælling er blevet et hit på det sociale medie TikTok, hvor den er blevet delt af en kvinde ved navn Tatty, der delte historien under brugernavnet @tattylomas.

Skønhedseksperten, der har hele 1,4 millioner følgere og imponerende 37,2 millioner likes på sine videoer, er kendt for at afsløre saftige Reddit-historier. Hendes video, der fortæller om kvindens 'episke hævn', fik hele 23,9 millioner visninger på kort tid.

"Jeg fandt ud af det for over en måned siden, men skiderikken blev kæk. Jeg opdagede, at han var utro med to forskellige kvinder. Den ene er en undervisningsassistent på hans universitet, og den anden er hans bedste vens kæreste," sagde Tatty, som altså delte den knuste kvindes historie.

Den knuste kvinde afslørede, at hun havde støttet sin kæreste, da han besluttede at vende tilbage til universitetet. Det betød blandt andet, at hun dækkede deres regninger og andre udgifter. Hun havde sørget for alt for ham, hvilket omfattede alt fra deres hjem og bil til en fælles bankkonto, kun for at blive forrådt.

"Jeg stod ved hans side, da han besluttede sig for at vende tilbage til skolen. Jeg gav ham hele verden, og så er han mig utro," sagde hun.

Kvinde forklarede, hvordan hun ville udføre sin hævn og erklærede, at hun havde i sinde at ødelægge hans liv.

"I morgen vil jeg ødelægge hans liv. Det vil være hårdt at skubbe skiderikken ud, men jeg overlever. Jeg har holdt ud i en måned, hvilket er nok tid til at planlægge, hvad jeg kalder dagen, hvor hans verden brænder," sagde Tatty på hendes vegne.

Den amerikanske kvinde planlagde at holde en fest, invitere hans familie, mens hendes familie sjovt nok ikke kunne deltage. Inden festen pakkede hun alle værdifulde genstande fra deres hjem i kufferter og gemte dem i sin bil, så hun var klar til at smutte.

"Min bror kommer og henter bilen under festen i morgen. Bilen er den, som min kæreste normalt kører, men som er i mit navn. Den fælles konto er allerede tom. Festen bliver fantastisk, og han tror, det er for at vi kan annoncere vores forlovelse. Men det, der vil ske, er, at jeg vil annoncere min afsked fra hans liv," fortalte hun.

Inden festen havde hun allerede sikret sig et job og planlagde at flytte til en anden stat i USA. Hun beskrev sin exit-strategi fra deres forhold.

"Jeg vil starte med at vise dem screenshots af, hvad han sagde til disse piger og de mange andre vanvittige ting, hans sind kom op med. Og så vil disse blive delt rundt i rummet," sagde hun.

"Jeg vil derefter overlevere ham opsigelsen af lejemålet, da jeg allerede har opsagt vores lejekontrakt. Vi skal være ude af ejendommen ved månedens udgang. Jeg har allerede rapporteret, at han var sammen med en af undervisningsassistenterne fra hans klasse."

Hun afslørede også hans utroskab til hans venner før festen, og en af hans venner sendte en besked, der skulle læses ved begivenheden. I denne besked stod der, 'at hans vennegruppe aldrig vil se ham igen', tilføjede Tatty, mens hun læste kvindens historie.

"Og med det vil jeg forlade og ikke se mig tilbage," konkluderede kvinden.

Anbefalet til dig