Hendes mand gennem 10 år kom med hjerteskærende indrømmelse: Nu vil hun skilles

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En kvinde vil skilles fra sin mand gennem 10 år, efter han kom med en hjerteskærende indrømmelse, der knuste hende.

Mest læste i dag

Det er ikke nemt at skulle afslutte et forhold, og slet ikke, når der er tale om et ægteskab, der har varet i over 10 år. Det har en kvinde ved navn Amber fundet ud af på den hårde måde.

Kvinden har selv delt sin historie, hvor hun fortæller, at hun vil skilles fra den mand, hun har været gift med i 10 år. Historien har overrasket mange, hvilket har ført til, at den er blevet delt vidt og bredt.

Kvinden har selv delt sin historie på forummet Reddit, skriver det britiske medie Mirror.

I opslaget på forummet afslører hun, at hun mødte sin mand, da hun var 18 år gammel, og at de sammen med hendes veninde Sarah blev en trio, der holdt sammen.

På et tidspunkt fik Sarah en kæreste, og Amber og hendes mand endte med at bruge mere tid sammen. Hun indrømmer, at hun altid havde været forelsket i ham, og efter et stykke tid åbnede han også op om sine følelser for hende.

Hun fortæller, at de begyndte at date, og at de blev gift i en alder af 22 år. I mellemtiden fandt Sarah sammen med en anden mand, som hun blev gift med, men de forblev alle venner.

Det varede kun ved indtil en aften sidste år, hvor Sarah og hendes mand var på besøg. Her kom Ambers mand nemlig med en chokerende indrømmelse foran alle.

"Vi havde inviteret min bedste ven og hendes mand til middag, og vi lavede sjov med de ting, vi lavede før i tiden, og min mand talte om, hvordan han altid var forelsket i min bedste ven, og så fik hun en kæreste, så han valgte at nøjes med mig," skriver Amber.

"Jeg kan fortælle jer, at hele min verden styrtede sammen. Jeg indså, at mit ægteskab på 10 år var, at han nøjedes med den næstbedste. At jeg aldrig var hans førstevalg. Derefter begyndte alt, hvad han gjorde, bare at irritere mig, og han stoppede med at være attraktiv for mig."

"Vi har ikke været i seng sammen i seks måneder, fordi jeg føler så stor væmmelse. Jeg vil bare ud. Jeg føler, at jeg har spildt mit liv. Jeg er skuffet over ham og mig selv for at tro, at jeg var den, han var vild med."

Amber har senere opdateret sit opslag, hvor hun fortæller, at hun har brugt seks måneder på at prøve at forstå, hvad der skete. Hun har også bedt om at besvare spørgsmål, men han har nægtet at tale om det.

Ikke nok med det, så afslører hun også, at hun ud af det blå modtog en besked fra Sarahs mand, der spurgte, om hun vidste, hvor hans kone var.

"Kan vi gætte, hvor hun er? Hun er hos mig, i mit hus, med min mand. Hvilket mærkeligt univers lever jeg i? I hvert fald forlader jeg ham og tager mine ting med. Min mor bliver nødt til at holde ud med mig i et stykke tid. Skilsmisse er afgjort på vej," skriver hun.

Opslaget blev oprindeligt delt sidste år, men er for nylig gået viralt, efter det blev læst højt på en episode af podcasten 'Two Hot Takes' samt på TikTok.

I videoen kommer det frem, at manden har delt sit eget opslag på Reddit, hvor han fortæller, at han har 'ødelagt' sit ægteskab med en dum kommentar og et engangsknald.

Han afslører, at Sarah var hans 'drømmepige', men hun var ikke interesseret i ham. Derfor endte han med at falde for Amber, selvom han ikke oprindeligt havde 'tænkt meget på hende'.

Manden fortæller også, at han syntes, at der liv var 'kedeligt', hvilket var årsagen til, at han sagde, som han gjorde, da Sarah og hendes mand kom forbi, da han jaloux på deres lykke.

Da han fandt ud af, at Amber ville skilles, hævder han, at Sarah kom forbi, da hun ville hjælpe med at løse situationen, men i stedet førte det til noget helt andet.

"Nu er begge vores ægteskaber ødelagt. Jeg fortryder det så meget, og jeg ville bare ønske, jeg kunne tage det hele tilbage," skriver han.

Et klip fra podcasten er gået viralt, og har fået mere end to millioner visninger. Derudover er der også flere tusinde personer, der har kommenteret på videoen.

"10 år af hendes liv er væk. Hvilken trist historie," lød det fra en bruger.

"Hun burde forlade ham - og ligeledes finde sig en ny ven," skrev en anden.

"Han er ikke ked af, at han gjorde det. Han er ked af, at han blev opdaget," tilføjede en tredje.

"Den fyr var så ambivalent omkring hende, at han ikke engang gad at arbejde på forholdet i et millisekund. Jeg ville være rasende, hvis jeg var hende," skrev en fjerde.

Anbefalet til dig