Hendes søster gjorde noget utilgiveligt ved hendes bryllup: Folk mener, at hun skal droppe hende

Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinde har langet ud efter sin søster, der gjorde noget utilgiveligt ved hendes bryllup. Nu mener folk, at hun bør droppe hende.

Mest læste i dag

En brud har langet ud efter en række af sine gæster ved brylluppet. Det skyldes, at de valgte at ignorere den dresscode, som hun og hendes partner havde angivet.

I en video på det sociale medie TikTok, hvor hun går under navnet @primalempress, langer hun ud efter flere gæster. Det er dog især hendes søster, der får kritik, da hun også var brudepige.

"Jeg forstår ikke, hvordan vi havde kjoler i flere farver, og at selv brudgommen ændrede farven på sin kilt," siger hun.

Og folk undrer sig over, hvorfor jeg fik et sammenbrud efter mit bryllup. Jeg forsøgte at være en sød brud. Jeg prøvede at give dem valg, men det var min første fejl."

Hun fortæller også, at hun selv har været brudepige ved et bryllup, hvor hun ikke måtte vælge sin egen kjole. Det var hun ikke glad for, og derfor valgte hun, at hendes brudepiger og øvrige gæster selv kunne vælge.

Tre af forloverne var iført marineblå kilt, mens fire af brudepigerne var i blåt. En af brudepigerne var dog iført en lang champagnefarvet kjole, hvorfor hun bestemt stod ud fra mængden.

Foto: TikTok

Fælles for dem alle er dog, at de ikke har overholdt hendes dresscode. Hun havde nemlig valgt, at det skulle være grønt og guld, da det matchede hendes smaragdgrønne forlovelsesring.

"Jeg ønskede, at gæsterne ved mit bryllup skulle føle sig forunderlige," siger hun.

"Jeg ville ikke fortælle dem, hvad de skulle have på og hvordan de skulle lave deres hår. Jeg ville have, at de skulle være, hvem de ville være."

Hun besluttede sig for at give brudepigerne muligheden for at vælge mellem grøn og guld, hvis blot de alle bar den samme farve. Det så dog ikke ud til, at de forstod denne besked.

Bruden tilføjer også, at hun købte en række grønne kjoler til sine brudepiger, som de kunne prøve. Derefter sendte hun dem retur, så de kunne vælge deres egne kjoler.

Foto: TikTok

"Lad os tage pigen i champagne. Du tror måske, at hun er den primære brudepige, fordi hun har en helt anden kjole på end de fire andre," siger hun.

"Det er hun ikke. Det er pigen ved siden af hende. Det er min søster, og hvis du slår ordet diva op i ordbogen, kan du finde hendes billede. Hun ville ikke have grønt på, fordi hun ikke kan lide grønt."

Desuden valgte hun også at holde sin kjole skjult fra buden, indtil hun dukkede op til brylluppet. Brudepigekjolen kostede også det dobbelte af brudens kjole.

Videoen er endt med at gå viralt på det sociale medie TikTok, hvor den har fået over 560.000 visninger på kort tid. I kommentarsporet har mange seere været hurtige til at reagere, og mange har rettet kritik af søsteren.

Foto: TikTok

"Pigen i champagne ville være blevet sendt hjem for at klæde om eller sidde sammen med resten af gæsterne," lød det fra en bruger

"De blå og grønne er fantastiske. Hvad fanden tænkte pigen i champagnen på?" skrev en anden

"Pige, du har en helgens tålmodighed! Din søster ville ikke være med på billederne hos mig," skrev en tredje.

"Din søster forsøgte at overraske dig. Jeg er ked af ,at det er helt forkert," skrev en fjerde.

"Hun ville ikke have været på billederne hos mig," lød det fra en femte.

Anbefalet til dig