Hendes soveværelse stank af fisk, men hun kunne ikke finde ud af hvorfor: Fik et chok, da hun opdagede den farlige årsag

Udland
Foto: TikTok
En kvinde, der forsøgte at finde årsagen til en ubehagelig fiskelugt i sit soveværelse, fik et chok, da hun opdagede den dystre årsag.

Lige nu læser andre også

Ubehagelige lugte i soveværelset er ikke noget, nogen har lyst til at opleve eller indrømme. Det pinlige problem er noget, man helst vil tackle privat. En kvinde blev dog chokeret over at finde ud af, hvorfor hendes soveværelse lugtede af fisk og var lettet, da hun endelig fandt ud af årsagen.

Claudia Anderson kunne ifølge Mirror ikke slippe af med en vedvarende og ubehagelig lugt, så hun besluttede at bruge Google til at finde en årsag til problemet. Her opdagede hun, at det kunne skyldes en farlig elektrisk fejl i hendes soveværelse.

"Her er noget, jeg ikke vidste om en potentiel brandfare, før det skete for mig. I nogle uger tænkte min mand og jeg: 'Det stinker af fisk i vores soveværelse', og vi ville ikke fortælle nogen om det, fordi det er lidt pinligt," sagde den 26-årige kvinde i en TikTok-video, hvor hun advarede andre om faren.

Hun forklarede, hvordan de oprindeligt troede, at der kunne være tale om et VVS-problem. Derfor antog de, at det var derfra, lugten af fisk kom.

"Så vi fjernede U-bøjningen fra vasken, sørgede for, at toilettet var rent, og rensede afløbet i bruseren. Vi prøvede det hele, men lugten blev ved med at være der," sagde hun.

Da hun indså, at lugten stadig var der, besluttede hun at søge efter problemet på Google for at se, om hun kunne finde årsagen. Det var her, at hun stødte på den bekymrende afsløring. Da hun var chokeret over, at en elektrisk fejl kunne være årsagen til en sådan ubehagelig lugt, bad hun sin familie om hjælp.

"Jeg skrev til min svoger, der er elektriker, og han sagde: 'Ja, det er nok noget, du skal få tjekket'. Så jeg ringede til min svigerfar, der også plejede at være elektriker, og han kom forbi i morges og kiggede. Jeg ville aldrig nogensinde have gættet, at det var det," sagde hun.

Claudia viste derefter de ledninger, der forårsagede problemet, og pegede på sikringsboksen. Hun forklarede også, hvad der konkret var gået galt, og som derfor havde forårsaget den ubehagelige lugt.

"Dette er forbundet til vores badeværelse, og der er vores soveværelse. Hver gang vi gik ind her, tænkte vi: 'Det lugter af fisk', men det var faktisk dette. Der var en ledning, der havde revet sig løs. Jeg ved ikke, om I kan se det, men den smeltede faktisk plastikken på indersiden af stikkontakten," sagde hun.

"Se på det. Det er skræmmende! Vi var så, så heldige, at vi opdagede det, før det gik op i flammer."

Ved at bruge sin situation til at advare andre, opfordrede hun folk til at ringe til en elektriker, hvis de nogensinde støder på en ukendt lugt af fisk i hjemmet. Folk var hurtige til at rose hende for at skabe opmærksomhed omkring det.

"Det skete for mig. Jeg fandt ud af det lige i tide. Mine lys i stuen var ved at smelte. Ville have mistet mit hus i en brand, hvis jeg havde ventet længere," skrev en bruger.

"Heldige dig! Jeg har noteret mig, at fiskelugt kan betyde et elektrisk problem. Så tak for det," lød det fra en anden.

Anbefalet til dig