Her får McDonald's 6 nye produkter på menukortet

Af: Thea Andersen

|

24/07/2023

Udland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Seks nye tilføjelser er snart at finde på menukortet.

Lige nu læser andre også

McDonald's er klar til at føje seks nye produkter til menukortet.

Den populære fastfoodkæde vil genindføre nogle af deres mest elskede produkter og tilføje en helt ny, der vil få fans til at juble. Alle de nye produkter vil være tilgængelige på samtlige McDonald's restauranter i hele Storbritannien fra den 2. august - om de kommer til Danmark, må tiden vise.

Som noget helt nyt på menukortet introduceres "McCrispy Deluxe". Denne lækre burger består af et 100% kyllingebryst i en sprød panering med hot og spicy mayo, toppet med ost og bacon.

Prisen for McCrispy Deluxe vil være £6.09, svarende til cirka 50 danske kroner, hvis man kun bestiller burgeren, og £7.79, svarende til knap 70 danske kroner, hvis man vælger den som en menu, skriver The Sun.

"McCrispy Deluxe" Foto: McDonald's UK

For dem, der elsker en god "Quarter Pounder", vil der være en ny variation af den klassiske burger.

"BBQ Quarter Pounder Cheese" minder om den klassiske udgave, men er toppet med McDonald's ikoniske røgede BBQ sauce. Og hvis man ønsker at tage det et skridt videre, kan man prøve "BBQ Double Quarter Pounder Cheese", der består af hele to 100% oksekødsbøffer i stedet for én.

Prisen for en enkelt "BBQ Quarter Pounder Cheese" vil være £4.29, hvilket er lige under 40 danske kroner, og £5.99, svarende til cirka 50 danske kroner, som en menu med pommes frites og en drikkevare.

"BBQ Quarter Pounder Cheese" Foto: McDonald's UK

Den dobbelte udgave vil koste £5.49, svarende til omtrent 48 danske kroner, uden tilbehør, og £7.19, som svarer til 62 danske kroner, som en menu.

Det er anden gang, at den BBQ-inspirerede variation af den klassiske "Quarter Pounder" vil være tilgængelig i Storbritannien, og denne gang er priserne lidt højere.

"BBQ Double Quarter Pounder Cheese" Foto: McDonald's UK

En række populære tilbagevendende produkter er også på vej tilbage på menuen i Storbritannien og Irland, herunder de velsmagende "Cheesy Garlic Bites".

Hvert produkt indeholder fem bites, der består af en blanding af mozzarella og Emmental ost, som er blevet paneret med hvidløg og krydderurter. Prisen for én "Cheesy Garlic Bites" vil være £2.29, hvilket svarer til 20 danske kroner, og for dem, der ønsker at dele med vennerne, er der også en sharebox til £6.49.

To lækre "Galaxy McFlurrys" er også snart tilbage på menukortet.

Det er "Galaxy Salted Caramel McFlurry" og "Galaxy Chocolate McFlurry". Prisen for en normal størrelse McFlurry er £1.99, og for en miniudgave er prisen £1.49, hvilket svarer til hhv. 20 og 13 danske kroner.

Desuden vil tre produkter blive fjernet fra menukortet for at gøre plads til de nye tilføjelser. Disse produkter var kun tilgængelige for en begrænset periode som en del af den regelmæssige menuændring hos McDonald's.

Følgende produkter vil blive fjernet fra menuen næste uge:

  • Biscoff McFlurry

  • Double Big Mac

  • Spicy Sriracha wrap

Anbefalet til dig