Hjerteskærende video: 9-årigt mobbeoffer ønsker at dø efter grov behandling

21/02/2020

Christian Granhøj Skouboe

Quade på 9 år bliver mobbet. Foto: Screeshot fra video / Facebook.com
En mor har offentliggjort en video af sin lille søn, der får det til at gøre ondt i hjertet.

Mest læste i dag

En foruroligende video fra en fortvivlet mor er gået viralt. Det viser en desperat dreng, der ikke har lyst til at leve efter at være blevet mobbet af både voksne og børn.

Selvom han kun er 9 år, så beder den lille dreng i vidoen sin mor om et reb, så han kan hænge sig selv. Det er mobning, der er årsagen til drengens voldsomme reaktion.

Quaden, som drengen hedder, er født med en vækstforstyrrende sygdom. Han er født med dværgvækst. Og det mobber hans såkaldte kammerater ham med. 

I videon taler Quaden direkte til sin mor, der holder kameraet. Han siger ligeud, at han vil dræbe sig selv, imens tårene triller ned ad den lille drengs kinder. Den viser virkeligt, hvor stor og rå konsekvenser mobning kan have for ofrene. 

Du kan se videoen lige her, men vi skal advare om hjerteskærende billeder:

 

Hele verden kigger med

Quadens mor, Yarraka Bayles, lagde efterfølgende videoen af den ulykkelige dreng på Facebook, hvor den gik viralt. 

I skrivende stund er den afspillet mange millioner gange. Familien har efterfølgende modtaget mange støttende beskeder fra videokiggere verden over, der er blevet rørt af den lille drengs kamp mod mobberne. 

Quaden har også været så heldig, at han har mødt en stjernespiller i australsk rugby, der er landets nationalsport. Derudover har andre australske berømtheder ligeledes udvist deres støtte til den 9-årige. 

Yarraka Bayles har retfærdiggjort sin upload af ​​det sårbare øjeblik med, at hun ser det som et forsøg på at gøre folk opmærksomme på, hvordan mobning påvirker børn. Normalt deler hun ikke denne type øjeblikke med andre, men netop denne gang blev hun så fortvivlet, at der i moderens øjne ikke var andre muligheder, end at dele sønnens hjertesorg med verden. 

 

Anbefalet til dig