Hollywood-stjerne i voldsom ulykke: Kæmper for livet

06/8/22 12:29

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Den kendte skuespiller har været involveret i en voldsom trafikulykke, og er indlagt i kritisk tilstand.

Fredag kørte en kvinde med høj hastighed af vejen, og ramte herefter direkte ind i et hus i Mar Vista-kvarteret i Los Angeles.

Nu melder flere medier, herunder både CNN og Sky News, at det var den 53-årige skuespiller Anne Heche, der sag bag rattet i den bil, der forulykkede.

Der skulle have været tale om en meget voldsom ulykke, der ikke blot førte til, at bilen brød i brand, men også det hus, som bilen var kollideret med.

I og med, at der var tale om en meget voldsom ulykke, måtte der intet mindre end 59 brandfolk til at få slukket branden og få Anne Heche ud af bilen. Til trods for, at der var mange brandfolk til stede, tog det mere end en time at slukke branden.

På nuværende tidspunkt er Anne Heche indlagt efter bilulykken. Der har været meldinger om, at hun er i kritisk tilstand, men at hun dog skulle være uden for livsfare.

Det amerikanske medie TMZ skriver, at den kendte skuespiller kørte med høj hastighed, da hun kørte galt. Angiveligt skulle han have kørt med mere end 100 kilometer i timen, da hun kørte ind i bebyggelsen i Los Angeles.

Det var dog ikke den eneste ulykke, hun var involveret i, for inden da, var hun også kørt ind i en garage, men her kunne hun dog fortsætte sin kørsel fra.

Daily Mail skriver, at der er blevet taget billeder af Anne Heche kort inden ulykken, der afslører, at der ligger en vodkaflaske i bilen.

Det vides dog ikke med sikkerhed, om hun var påvirket, da hun kørte i bilen. Hun har dog tidligere haft et misbrug af både sprut og stoffer.

Den i dag 53-årige skuespiller har været med i en lang række film og tv-serier, og har derfor en lang karriere bag sig. Blandt andet kan hun bryste sig af at have vundet en Emmy for sin rolle i serien 'Another World'.