Hollywoodstjerne i stor sorg: Hund skudt af leveringsbud

02/04/2024

Mathias Busekist

Foto: Instagram
Politiet har siden løsladt buddet.

Mest læste i dag

Påsken er som bekendt en hyggens stund, hvor familie, venner samt bekendte, mødes til en bid bad samt alt det, der hører med, når man holder fri fra arbejde.

Sådan har det bare ikke været for Angie Harmons vedkommende. For den tidligere model har nemlig haft en lidt mere trist og melankolsk ferie end de fleste.

Påsken tog således en uventet drejning ved at familiens hund blev skudt af et leveringsbud, der var i færd med at levere dagligvarer til familien. 

"Han steg ud af sin bil, leverede maden og så skød han vores hund, mens mine døtre og jeg var hjemme. Vi er dybt traumatiserede og ovenud knuste over tabet af vores elskede familiemedlem,' skriver hun i et opslag på Instagram, ifølge Ekstra Bladet.

Ifølge TMZ, der har været i kontakt med Charlotte-Mecklenburg Police Department, så har den indledende efterforskning vist, at leveringsbuddet blev angrebet af hunden, og at han derefter skød hunden med et enkelt skud i selvforsvar. 

En konklusion, som Angie Harmon stiller sig uforstående overfor.

Det fremgår nemlig videre af hendes skriv, at buddet hverken havde skræmmer eller det der ligner på sin krop eller sine bukser.

Alligevel blev han løsladt efter at have afgivet forklaringen.

Mens politiet ikke mener, at der skal rejses sag mod buddet, har Instacart officielt meldt ud, at manden er fjernet fra deres platform. 

"Vi er meget triste over denne ulykke. Vi har nultolerance over for vold af enhver slags, og hans bruger er blevet suspenderet fra vores platform," udtaler Instacart til Daily Mail

Anbefalet til dig