Hun bestilte en bakke pommes frites: Nu tildeles hun stor erstatning

25/03/2023

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
De var nemlig spækket med ætsende rengøringsmiddel.

Mest læste i dag

Efter ti års venten er en australsk kvindes økonomiske bønner blevet hørt - hun har for nylig modtaget over en million dollars i erstatning for den hændelse, der skete på hendes lokale fastfoodrestaurant for mange år siden.

Her blev hun udsat for et sandt skrækscenarie, da hun bestilte en bakke pommes frites. I stedet for salt havde medarbejderen dog overhældt dem med kaustisk soda.

Det skriver news.com.au.

Ikke længe efter, at hun havde sat tænderne i fritterne, kunne hun mærke, at ikke alt var, som det skulle være. Det kom blandt andet som følge af den mystiske smag samt den stikkende fornemmelse, hun fik i mundhulen.

Da beslutter hun sig for at henvende sig til en ansat for at finde ud af, hvad der kunne være sket. Efterfølgende blev det så bekræftet, at ikke kun hun, men hele 11 styks, havde haft tænderne i de "forurenede fritter". 

Men der var flere triste nyheder i vente.

For efter at have været et smut forbi hospitalet blev d t bekræftet, at fritterne ikke var harmløse. Hendes helbred var faktisk hårdt medtaget som følge af at have indtaget fritterne - herunder en mund spækket med blærer og ætsende forbrændinger i den øvre mave-tarmkanal.

Efter at være blevet udsat for så voldsom en hændelse, besluttede kvinden at sagsøge restauranten. Og det har hun altså haft succes med.

Skaderne skulle faktisk være så alvorlige, at hun i dag har nedsat arbejdsevne, kæmpe med med en spiseforstyrrelse og har svært ved at stole på folk. 

Erstatningssag hos Kohberg

Også hos Kohberg har man haft en erstatningssag på hænderne.

Her var der tale om en medarbejder på Kohbergs industribageri i Sønderjylland, som angiveligt lugtede så meget af sved, at det var til stor gene for hans kolleger. I første omgang blev det til en advarsel, men advarslen endte med at blive en fyreseddel.

Det skriver Fagbladet 3F ifølge JydskeVestkysten.

Han havde været ansat hos Kohberg i mere end 12 år, hvoraf en stor del af de år, han havde været ansat, var som nattearbejder.

Sommerperioden viste sig at blive for meget for hans kolleger samt nærmeste chef, som alle mente, at hans lugt var til stor gene.