Hun er fodbolddommer og Onlyfans-model: Blev tilbudt 12.700 kroner for dette

28/03/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Instagram
Nu fortæller hun, hvad den værste forespørgsel er, hun har fået.

Mest læste i dag

Debora Peixoto er for nylig blevet indskrevet på dommerskolen under Fodboldforbundet i Minas Gerais, Brasilien, hvor hun snart vil begynde sin træning.

Ved siden af dommergerningen arbejder hun som model på Onlyfans, men hun er fast besluttet på ikke at lade det distrahere hende fra at blive bedre som dommer.

Debora har fokus på at blive fuldtidsdommer og hun drømmer om at dømme ved et VM.

Men indtil da vil en stor del af hendes indkomst sandsynligvis komme fra OnlyFans, hvor følgere kan betale for diverse tjenester.

I et interview med mediet Splah, afslører den brasilianske kvinde, hvad den værste anmodning er, hun har modtaget. Det beretter The Sun.

Hun sagde: "Der er flere ting, jeg ikke er gået med til at gøre på Onlyfans."

"En af dem er at sende en video, hvor jeg tisser eller noget i den retning. Jeg ser det som beskidt, og for mig fungerer det ikke."

"En af abonnenterne tilbød mig 12.700 kroner og spurgte, om jeg ville sælge et par trusser med min afføring. Jeg troede ikke, der var nogen i verden, der kunne lide det."

Debora takkede nej, men hun bruger stadig siden til at holde sin indkomst ved lige, så hun kan blive professionel dommer. Til mediet afslører hun også, at der ikke er noget hun drømmer mere om, end at dømme de største kampe.

"Min største drøm er at dømme de største kampe i landet, og hvem ved, måske kan jeg en dag deltage i et verdensmesterskab, det ville være perfekt." slutter hun.