Hun er mor til to: Nu er hun blevet mormor som 34-årig

Af: Thea Andersen

|

21/08/2023

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Selvom Rachel McIntyre lige er blevet mormor, bliver hun stadig spurgt om ID.

Mest læste i dag

En OnlyFans-model er blevet en af Storbritanniens yngste bedstemødre i en alder af kun 34 år - og hun hævder, at hun stadig ser så ung ud, at folk spørger efter hendes ID.

Rachel McIntyre fra Storbritannien blev bedstemor for første gang i slutningen af juli, efter at hun opdagede, at hendes 17-årige datter var gravid sidste år, skriver Daily Mail.

Nyheden delte hun på sociale medier, hvor brugere hævdede, at hun så alt for ung ud til at være bedstemor, og andre lykønskede hende med det, de antog var hendes nyfødte barn.

Den 34-årige blev selv gravid første gang, da hun blot var 15 år, og hun havde visse bekymringer ved tanken om at være en ung bedstemor, da hun kender til udfordringerne ved at være ung og fuldtidsmor.

"Min datter er lige fyldt 18, og jeg var meget chokeret, da jeg fandt ud af, at hun var gravid. Men da det sank ind, begyndte jeg at blive spændt. Jeg vidste, at jeg selvfølgelig skulle støtte hende," udtalte Rachel, der er stolt OnlyFans-model, og tilføjede:

"Mange tror ikke engang, at jeg er min datters mor. De kigger på mig i fuldstændig chok, når jeg fortæller dem det. De siger, 'Vent, er I ikke søstre?'. Når jeg så siger, at jeg også er bedstemor, er det endnu mere chokerende. Jeg bliver altid bedt om ID, fordi jeg ser så ung ud. Det er irriterende, men det er også en smule af en kompliment."

Selvom Rachel nyder sin nye rolle som bedstemor, indrømmede hun, at det var stressende at se sin unge datter i fødsel. Den 34-årige mor til to, der også har en anden datter på 10 år, tilføjede:

"Det var ret traumatiserende at se sin datter gennemgå noget som det der som 17-årig. Fødslen var lidt skræmmende, men heldigvis er mit barnebarn en sådan en god baby. Hun græder ikke rigtig. Hun laver bare lyde, når hun er sulten, spiser og sover."

Rachel, der ser frem til at komme tilbage i fitnesscenteret efter en nylig maveoperation i Tyrkiet, sagde, at den største fordel ved at være en ung bedstemor er, at hun er ung og fit nok til at lave en masse ting med sit barnebarn.

"Jeg glæder mig til at komme i fitnesscenteret og få min krop til at se bedst muligt ud," sagde hun og fortsatte:

"Den største fordel ved at være en så ung bedstemor er, at jeg har meget mere energi. Når mit barnebarn bliver lidt ældre, kan jeg tage hende med ud, og jeg bliver ikke træt som ældre bedstemødre. Jeg tror ikke, der er nogen ulemper ved at være bedstemor som 34-årig."

"Jeg er ikke blevet dømt for det endnu, men det vil nok ske. Det går jeg dog ikke op i. Folk vil kritisere alt muligt i dag. Livet handler om at være glad, og så længe du er glad, kommer du langt."

Rachel, der blev mor som 16-årig, sagde, at selvom hun ser mere ud som sin barnebarns mor end som hendes bedstemor, vil hun aldrig ønske at blive kaldt noget andet.

"Jeg vil kaldes bedstemor. Jeg vil aldrig blot kaldes Rachel. Hun er min engel," sluttede hun.

Anbefalet til dig