Hun gør det igen: Kim Kardashian viser sin bikinikrop frem

Af: Thea Andersen

|

20/07/2023

Udland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Kim Kardashian viser igen sin vanvittige bikinikrop frem på Instagram.

Mest læste i dag

Det kan godt være, at Kim Kardashian fylder 43 år om få måneder, men det ændrer ikke på det faktum, at hun ikke har noget problem med at forkæle hendes følgere.

Det viser hun igen i et opslag på det populære sociale medie Instagram, hvor man ikke just kan klandre hende for at have overladt meget til fantasien. På billederne, der ligger frit tilgængelig på hendes Instagram-profil, ses KUWTK-stjernen posere ved en pool iført en underdel med print og en sort bikinitop.

Opslaget er blevet liket af flere berømtheder, herunder modellen Hailey Bieber.

Derudover har Christine Quinn, som er kendt fra "Selling Sunset" på Netflix, kommenteret det med ild-emojis - og hun er bestemt ikke den eneste, da mange andre også har reageret med samme emoji.

"Du ser så godt ud med mørkt hår, Kimmy," skriver en bruger i en kommentar, mens andre beskriver den 42-årige stjerne, der er både model, influencer og forretningskvinde, som "smuk" og "flot."

Datingrygter

Sidste år blev Kim Kardashian officielt skilt fra Kanye West, som hun har fire børn med.

Efter skilsmissen havde hun et måneders langt forhold med Pete Davidson og nu går rygterne ifølge Mirror på, at hun skulle date Tom Brady. De to blev set sammen på billeder fra Rubins Fourth of July white party, hvor de stod tæt sammen. Om der er tale om romantik eller blot venskab mellem dem, er endnu uvist.

Anbefalet til dig