Hun holdt tale til sin fars begravelse: Så sagde hun noget, der fik alle til at tabe kæben

20/11/22 16:52

Mathias Busekist

Foto: @Sag in the Sun/YouTube
En teenager ser ud til ikke at begræde tabet af sin far.

En TikTok-bruger med brugernavnet @saginthesunforever, der tiltales de/dem, skabte forargelse til sin fars begravelse.

I videoen, hvor de reciterede talen for menneskemængden, der var til stede ved begravelsen, kan man høre dem snakke nedladende om faren.

"Men du vil aldrig være det, du kunne have været, men kun det, du er, og det, du er, er en racistisk, kvindefjendsk, fremmedfjendsk, Trump-elskende, cis-hvid mand," siger hun i videoen og tilføjer:

"Det er alt, hvad du nogensinde vil være," siger de i klippet.

"POV: Du sidder i salen og ser mig selv nægte at synge en lortemenneskes rosende ord til deres begravelse," skrev hun til videoen.

I talen anerkender hun det faktum, at faren har gjort meget for familien. Men det har tilsyneladende ikke været nok til, at hun savner ham.

"Far, du skal vide, at jeg er taknemmelig og meget bevidst om, hvad du har gjort for denne familie, men jeg savner dig stadig ikke."

Hun tilskriver det manglende savn til det faktum, at hun som barn aldrig følte sig hørt eller blev anerkendt af sine forældre.

"Da du døde, følte jeg, at der var et hul. Jeg savnede noget, men det var ikke dig," siger hun og tilføjer:

"Det var tanken om, hvad du kunne være blevet. Jeg savnede at kunne håbe og ønske, at du en dag ville dreje rundt om et hjørne og se verden fra mit perspektiv."

Videoen, som siden er blevet fjernet, fik mindst 1,7 millioner visninger siden den blev lagt ud i sidste uge, mens en længere video af talen fik 166,4 tusind visninger.

Foto: @saginthesunforever/TikTok

Foto: @saginthesunforever/TikTok

Det er endnu uklart, om talen blev holdt ved deres fars faktiske begravelse. MailOnline skriver dog hertil, at begravelsen i tale var Donald Foss' begravelse, en milliardær, der døde i sommer som følge af kræftkomplikationer.

Foss, der var stifter og tidligere administrerende direktør for Credit Acceptance, der er et selskab for billån, døde den 14. august efter at have kæmpet med en aggressiv form for kræft.

Den afdøde forretningsmand blev placeret på Forbes' liste over milliardærer i 2022, og hans formue blev anslået til 2 milliarder dollars, da han døde.

En kilde tæt på den afdøde Foss har siden benægtet hans barns påstande.