Hun kræver at få sin egen mor fængslet: Årsagen er hjerteskærende

06/04/2023

Mathias Busekist

Foto: YouTube
Hun har mistet alt for meget.

Mest læste i dag

Kaila Nix fra Florida er knust over tabet af sin syv måneder gamle datter Uriel Schock. Og hvad endnu mere tragisk er, at at dødsfaldet fandt sted kun 11 måneder efter, at hun mistede sin 16 måneder gamle søn.

Kailas mor, er efter barnets død blevet anklaget for mord, fordi han omkom i en varm bil, mens han var i hendes varetægt, skriver WFTS.

Uriel havde været i bedstemorens varetægt hele dagen, men efter at være vendt hjem efter at have været ude til en bid mad, rullede hun vinduerne op og efterlod Uriel i bilen.

Imens barnet bukkede under for den uudholdelige varme i bilen, sad bedstemoren og spillede nogle skalaer på klaveret.

Og ifølge Tracey havde hun glemt alt om barnet.

"Den anklagede sagde, at hun parkerede bilen i gården og glemte, at offeret sad på bagsædet, og fortsatte med at gå ind i huset og tale med sin hund og øve klaver i 'lang tid', fordi hun havde en klavertime torsdag."

"Den tiltalte sagde, at hun ikke havde 'noget specifikt' i tankerne, og det er ikke sådan, at 'jeg skyndte mig ind i huset for at gøre noget ... Jeg glemte det bare'."

Retsmedicineren har tilskrevet dødsfaldet til hypertermi som følge af, at hun blev efterladt i en bil af en voksen i flere timer med uåbnede vinduer og uden aircondition kørende.

Uriels mistede livet kun et år efter, at hendes bror, Ezra, som ligeså var i hendes mors varetægt, druknede i en dam i nærheden af bedstemorens hjem.

Og nu håber datteren, at blev idømt fængselsstraf.

"Hvis jeg er objektiv, skal hun i fængsel," siger hun ifølge WFTS.