Hun mistede sin søn i et supermarked: Nu deler hun et trick, som alle forældre bør kende til

18/1/23 19:32

Mathias Busekist

Foto: TikTok
Moren har delt en håndfuld tips, som hun håber, at andre forældre vil benytte sig af.

Ingen forældre ønsker nogensinde at befinde sig i den utænkelige situation, hvor deres barn forsvinder - forsvinder sporløst og efterlader dem med intet andet end et smertefuldt tomrum i deres hjerter.

En mor, der var så uheldig at miste sit barn i et travlt supermarked, har i den forbindelse delt et trick, som hun håber, at andre forældre vil benytte sig af.

Moderen, som deler TikTok-videoer under brugernavnet @jesmartin, ønsker således at dele sin erfaring med en metode, der gjorde det muligt for hende at finde sin søn, efter at han var blevet væk i supermarkedet.

"Hvis du er i en forlystelsespark, et tivoli, en zoologisk have eller et indkøbscenter, og du indser, at dit barn ikke længere er ved din side, er det første, du skal gøre, at "lede højlydt". Du skal ikke lede i stilhed."

"Du skal lede højlydt. Du skal begynde at råbe deres beskrivelse, mens du leder, så det kommer til at lyde sådan her: Jeg leder efter en dreng på fem år, kort brunt hår, brune øjne, hvid i huden, rød Nike T-shirt, sorte shorts, sorte sko."

Ifølge Jes, skulle der være tale om de værste omstændigheder, og det var lykkedes nogen at kidnappe dit barn, ville chancerne for at bliver sluppet fri hurtigt og uskadt, være betydeligt større, fordi alle i nærheden vil være klar over, hvad der var sket og aktivt ville lede.

"Selv om det kan føles pinligt at gøre noget, der kan få dig til at se dum ud, er det intet sammenlignet med den fortrydelse, du vil opleve, hvis du ikke handler," understreger Jess.

Moderen deler videre yderligere råd til forældre om, hvordan de kan sikre, at deres børn er lettere at få øje på i offentlige områder. Hun foreslår blandt andet, at man klæder dem i lyse, koordinerede farver, så de er nemmere at spotte i offentligheden.

"Engang var jeg på et legeplads, og der var tre brødre, og de var alle klædt i rosa. Det eneste, jeg kunne fokusere på, var de brødre, fordi de skilte sig så meget ud," tilføjede hun.

Slutteligt foreslår hun, at man tager billeder af børnene, inden man forlader huset. Derved har man aktuelle billeder, som man kan vise, hvis man bliver adskilt fra barnet. Derudover anbefales det at skrive dit telefonnummer på barnets arm.