Hun sendte et billede af sine behårede ben til kæresten - det endte med at få katastrofale følger

Foto: TikTok
Foto: TikTok
En ung kvinde besluttede sig for at sende et billede af sine behårede ben til sin kæreste. Det kom hun dog hurtigt til at fortryde, at hun havde gjort.

Mest læste i dag

Mange kvinder vælger ikke at fjerne deres kropshår, og det er helt op til dem selv at beslutte, om de vil det eller ej. Derfor er der bestemt ikke noget forkert i, at man som kvinde vælger ikke at fjerne hår på kroppen.

En kvinde, som besluttede sig for ikke at barbere sig i et stykke tid, blev chokeret over sin kærestes reaktion, da hun viste ham et billede af sine behårede ben.

TikTok-brugeren @bonedrymilkers delte en video på det sociale medie, der endte med at gå viralt, da den fik over 18 millioner visninger på kort tid.

I denne video får man også at vide, hvordan kæresten reagerede på billedet - og det var ikke en positiv reaktion, han havde. Han skrev til hende, at billedet af hendes ben var 'ulækkert' og kaldte dem 'en total turn-off'.

Kvinden delte videoen med den følgende tekst: "Ved nogen, hvorfor mænd er sådan?"

I videoen delte hun også billeder af sine ben, som hun havde sendt til sin kæreste via iMessage. Hun var også blevet så chokeret over hans reaktion, at hun besluttede sig for at dele den med sine følgere på det sociale medie.

"Lol skat. Se hvor behårede mine ben er... Hahaha, jeg har ikke barberet dem siden jul," skrev hun i en besked til sin kæreste.

Foto: TikTok

Hendes kæreste var hurtig til at give udtryk for, at det ikke var noget, han brød sig om. Faktisk gjorde han det så klart for hende, at det endte med, at de gik hver til sit.

Han skrev til hende, at han havde lagt mærke til, at hun ikke havde barberet sine ben i et stykke tid. Derfor bad han hende om at 'tage sig af det', da han syntes, at det var ulækkert.

Han skrev også, at det var 'uhygiejnisk' for en kvinde, hvis hun ikke sørgede for at barbere sine ben. Den unge kvinde blev forbløffet over hans reaktion og spurgte, om han lavede sjov med hende.

Det viste sig, at han ikke lavede sjov, da han fortalte hende, at hun ikke skulle tage kontakt til ham, før hun havde fjernet hårene på sine ben.

Efter nogle flere beskeder frem og tilbage besluttede kvinden at ringe til sin partner, hvilket resulterede i, at de gik fra hinanden. Det var næppe, hvad hun havde regnet med, da hun sendte billedet til sin kæreste.

Foto: TikTok

I kommentarsporet var der mange delte meninger om, hvad der var rigtigt eller forkert i situationen. Der var mange, der tog kvindens parti, men der var bestemt også mange brugere, der forsvarede kæresten og hans reaktion.

"Den måde, jeg aldrig ville tale med ham igen på," skrev en bruger, mens en anden blot skrev: "Drop ham."

"Slå op med ham. Please," lød det fra en tredje.

Men der var også mange brugere, der var enige med kvindens daværende kæreste: "Han taler sandt. Det er en turn off," var der en bruger, der skrev.

"Så du vil hellere have, at han lyver for dig og siger, det ser godt ud?" skrev en anden.

"Han tager ikke fejl, lol," lød det fra en tredje bruger.

Anbefalet til dig