Hun skulle giftes og tillod sin søn at være iført kjole: Det udløste massiv kritik

27/4/22 17:49

Mathias Busekist

Foto: Privat
Da Joanna skulle giftes, ville hendes 2-årige søn have kjole på til brylluppet. I første omgang afviste hun, men det satte alligevel tankerne i gang hos den kommende brud.

Da Joanna Minuzzos søn udtrykte interesse for at bære en kjole ligesom sin storesøster, sagde hun i første omgang nej til ham - men efter lidt betænkningstid genovervejede hun det.

Hvorfor skulle hendes søn nægtes muligheden for at udtrykke sig på den måde, han har lyst til?

"Jeg sagde nej til ham, fordi drenge jo ikke går i kjoler. Men så tænkte jeg over det. Jeg tænkte, hvorfor ikke? Hvorfor kan han ikke gå i kjole? Hvem laver disse regler? Hvem gør han ondt? Man skal holde op med at bekymre sig om sådan noget," siger hun ifølge Mirror.

Foto: Privat

Foto: Privat

Drengen blev meget glad, da han fik lov til at gå i kjole, og da Joanna skulle giftes med børnenes far, stillede hun tre valgmuligheder over for sin søn: en kilt, et jakkesæt eller en kjole.

"Efter at have set glæden i hans øjne, da han så søstrenes kjoler, vidste jeg, at vi formentlig også ville ville skulle købe ham en kjole," siger Joanna

Efter brylluppet lagde hun, som alle stolte brude gør, billeder fra den store dag ud på de sociale medier.

Men ikke alle mente, at det var i orden.

Fik kritik

"Jeg har læst kommentarer om, at han ikke bør have lov til at bestemme, hvad han skal have på, fordi han kun er to år gammel. Vi kunne have tvunget ham til at tage et jakkesæt på, men hvad ville vi få ud af det? En masse unødvendig stress og tårer. Jeg respekterede hans valg fuldt ud," siger Joanna.

Og til dem, der er uenige med hende, har hun kun én ting at sige:

"Jeg sender kærlighed til alle de kritiske. Jeg vil ikke fortælle dem hvordan de skal opdrage deres børn. Hvis det værste jeg gør som forælder er at lade mine børn vokse op og selv bestemme, hvad de skal have på."