Hun troede det var et pakkebud: Så går det op for hende, hvem han er

06/04/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Privat
Hun tror, at det blot er et tilfældigt pakkebud. Når hun ser, hvem det er, fejer det benene væk under hende.

Mest læste i dag

Historien om de to teenagere Soultana Kotrides, 16, og Jory Knauf, 15, er helt unik.

De er vokset op sammen, da de i mange år har været naboer i Rochester, New York - faktisk i hele ti år, fra 2006 til 2016.

I 2016 flyttede Soultanas familie til Fort Mill, South Carolina, hvorfor de to bedste venner blev skilt fra hinanden.

Til trods for den store distance mellem dem, aflagde Soultana alligevel et årligt visit i Rochester, for at besøge Jory og hans familie.

Besøget kunne ikke lade sig gøre i år

I år kunne det desværre ikke lade sig gøre at rejse til Rochester, for at besøge hendes bedste ven. Hun var nemlig begrænset af restriktioner som følge COVID-19.

Det tilføjede yderligere en skuffelse til dem, som Soultana allerede havde oplevet som senior i high school.

Da de vidste, hvor trist Soultana var blevet over dette, begyndte Jory og de to familier at arbejde på en plan, så de sammen kunne overraske hende i South Carolina.

Jorys mor, Lynn, købte et kostume på Amazon, så Jory kunne ligne et FedEx-bud, når han dukket op hos hans bedste veninden i South Carolina.

Endvidere fik Soultana at vide, at hendes græske bedstemor havde sende hende en pakke, som hun gerne ville have en video af, at hun åbnede.

Køretur på 1.200 kilometer

Jory og Lynn satte sig ind i familiens bil og begav sig ud på en køretur på omtrent 1.200 kilometer fra Rochester i New York til Fort Mill i South Carolina.

Undervejs sørgede de løbende for at sende opdateringer til Soultanas far John, så de kunne koordinere deres ankomst.

Forud for besøget var samtlige personer naturligvis blevet testet for COVID-19, så de vidste, at deres planer ikke ville resultere i smittespredning.

Til sidst var det tid til, at Soultana skulle modtage hendes "bedstemors pakke". Derfor tog hendes far kameraet frem og begyndte at filme.

Du kan se videoen herunder: