Hun var ved at gøre sig klar til bryllup: Så modtog hun et opkald, der ændrede alt

13/05/2023

Nicolai Haugsted

Foto: GoFundMe/Privat
Hendes verden ramlede sammen på et splitsekund, da hun tog telefonen

Mest læste i dag

22-årige Kaitlyn Booth fra Burnley i Lancashire fik i august sidste år et telefonopkald, hun aldrig kommer til at glemme.

Hun blev ringet op, og fik at vide, at hendes kæreste lå i respirator på hospitalet, efter at være blevet slået i ansigtet under en bytur. Kun to dage senere gik Jack Jermy-Doyle som følge af sine skader.

"Jeg vågnede omkring klokken 5.30 den 12. august, så jeg kunne begynde at gøre mig klar til min søsters bryllup. Jeg har fået masser af notifikationer om, at der var sket noget med Jack," sagde Kaitlyn ifølge The Sun.

"Signalet var forfærdeligt, men det lykkedes mig endelig at få fat i hans søster, Leanne. Hun fortalte mig, at lægerne sagde, at Jack havde en uoprettelig hjerneskade."

"Min far kørte mig over til hospitalet i Preston. Da vi ankom, måtte vi vente på skadestuen, indtil en sygeplejerske kom og tog mig med."

"Sygeplejersken forklarede omfanget af skaden og fortalte os, at der absolut ikke var nogen måde, hvorpå Jack ville overleve dette. Det ville kun være et spørgsmål om tid, før hans hjerte holdt op med at slå."

"Efter at have besøgt Jack, tog jeg og far tilbage til resten af familien for at støtte min søster ved hendes bryllup. Det var den sværeste ting, jeg nogensinde har været nødt til at gøre: at prøve at smile gennem så forfærdelig en smerte."

Forud for det voldsomme overfald, havde Jack indtalt en besked til Kaitlyn om, hvor højt han elskede hende.

Ifølge  Lancashire Politi er to mænd blevet anholdt i relation til overfaldet på Jack.

"To mænd på 21 og 28 år fra Preston, der tidligere har været arresteret på mistanke om Section 18, blev arresteret igen den 24. august på mistanke om mord, overfald og overtrædelser af den offentlige orden," lyder det.

"De er siden blevet løsladt mod kaution, mens vi venter på yderligere undersøgelser."

Jack blev officielt erklæret død den 14. august sidste år. Han var organdonor, og donerede organer til fire personer, hvis liv han reddede.

"Min far kan godt lide at minde mig om, at Jacks hjerte stadig slår for mig, hvilket er bittersødt," sagde Kaitlyn.

Hun besluttede sig for at spille Lewis Capaldis sang 'Before You Go' ved Jacks begravelse. Det skyldes, at sangeren spillede den som sidste sang til en koncert, som hun og Jack deltog i få måneder før hans død.

"Ved Jacks begravelse begyndte det virkelig at synke ind, at han var væk. Men jeg tror slet ikke, jeg har håndteret min sorg," sagde hun.

"Jeg sover stadig hos Jacks mor om torsdagen hver uge, og jeg har hans tøj på i seng. Vi skulle giftes, have børn og leve et langt og lykkeligt liv sammen. Vi skulle være blevet gamle sammen."

Kaitlyn har oprettet en indsamling i Jacks navn, hvor hun samler ind til velgørenhedsorganisationen 'One Punch Can Kill'.

"Min smukke Jack blev slået, og hele hans liv blev taget fra ham," skriver hun som tekst til indsamlingen.

"Det eneste, der skulle til, var et slag. Jack havde så meget mere at tilbyde denne verden, men alt blev på grusom vis taget fra ham."

"Mit livs kærlighed var væk på et splitsekund."