Hun vejede 162 kg, da hun var på sit tungeste: I dag er hun uigenkendelig

21/03/2023

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
En 21-årig kvinde var ikke tilfreds med sit udseende, og kastede sig derfor ud i et drastisk vægttab over en toårig periode.

Mest læste i dag

En kvinde har delt et billede af sig selv, der viser, at hun har formået at gennemføre et helt fantastisk vægttab.

Da hun var på sit tungeste, stod der 162 kg, når Chantelle Sisco stillede sig op på en badevægt. Derfor måtte hun også på jagt efter store størrelser, når hun skulle købe tøj.

Hun har forklaret, at hun i det meste af sit liv har kæmpet med sin vægt, hvorfor hun har været overvægtig en stor del af sit liv.

Den unge kvinde, der også er mor til én, er fra Queensland i Australien, følte, at hendes selvtillid ramte et nyt lavpunkt, efter at have født sønnen Ace.

Foto: TikTok

Hun tog omkring 30 kg på under sin graviditet, hvilket primært var et resultat af, at hun spiste alt for meget, men også, at hun ikke var tilstrækkeligt aktiv, skriver det britiske medie Daily Star.

På et tidspunkt besluttede hun sig for, at det måtte være nok, at hun ville gøre noget ved det. Åbenbaringen fik hun, efter at have set sig selv på et billede fra en babyshower, som hendes veninde havde afholdt.

Hun har forklaret, at hun 'ikke gang kunne genkende' sig selv på billedet, og det fik hende til at træffe en drastisk beslutning om at lægge hele sit liv om.

Og det må siges, at hun har haft rigtig god succes med dette, da hun to år efter har formået at smide 67 kg. Det betyder også, at hun i dag kan købe tøj i markant mindre størrelser.

"Jeg havde aldrig selvtillid, da jeg var overvægtig," sagde Chantelle, der i dag har næsten 12.000 følgere på det sociale medie Instagram.

"Jeg hadede at være så ude af form. Jeg kunne ikke engang rejse mig fra gulvet, mens jeg holdt min søn, hvilket virkelig frustrerede mig.

"Da jeg så billedet af mig selv ved min venindes babyshower, vidste jeg, at jeg var nødt til at ændre mig. Jeg genkendte ikke mig selv og den person, jeg var blevet. Jeg var flov og usikker, og ærlig talt bare ked af det."

Foto: Instagram

Forud for sit vægttab, var Chantelle bange for at gå ud offentligt, hvorfor hun aldrig var i biografen eller på restauranter.

Og når hun endelig besluttede sig for at tage ud at shoppe, så brugte hun det meste af tiden på at prøve at finde tøj, hun kunne passe.

Efter at have besluttet sig for, at hun ville tabe sig, lagde hun ud med små ændringer såsom at spise bedre, hvorefter hun tilføjede korte gåture til sin rutine.

Da hun havde fået selvtilliden i orden, begyndte Chantelle at tage i fitnesscenteret med sin mor Rhoeda, der er personlig træner.

Det hårde arbejde har bestemt givet pote for den australske kvinde, da hun i dag vejer 95 kg.

Hun nyder at spise en afbalanceret kost fuld af proteiner og fedt af høj kvalitet sammen med sunde kulhydrater og frisk frugt.

"Hvis jeg kan gøre det, kan enhver," lød det fra Chantelle, der opfordrede andre til at gøre hende kunsten efter.